SIF - ÅIFK   18 - 25

Siuntion Palloiluhalli

C-pojille kaksi pistettä Siuntiosta

SIF-ÅIFK 18-25 (11-10)

C-poikien kuukauden mittainen sarjatauko päättyi lauantaina Siuntion vanhassa palloiluhallissa ottelulla SIF:ia vastaan. Neljän viikon tauko käytettiin tehokkaasti hieman kovempaan harjoitteluun, joka toivottavasti näkyy tuloksissa kun sarjaa pelataan eteenpäin.

Lauantain ottelu alkoi hieman jännittyneesti – SIF viihtyi selvästi paremmin kotihallissaan ja aloitti ottelun rivakasti ottamalla 6-0 johdon viidessä minuutissa, mistä sitten alkoi vauhdikas takaa-ajo. Alun pölmistymisen jälkeen alkoivat ÅIFK:n poljilta maalipaikat löytyä ja maalissa loistavasti pelannut Marlowe "Marre" Harewood laittoi portit kiinni. Nopean nousun jälkeen puoliajalle päästiin tilanteessa 11–10.

Puoliajalla kopissa löytyivät kadonneet nuotit. Siuntion pyrkiessä kasvattamaan johtoaan John Karlsson toi toisen erän alussa kolmasti ÅIFK:n tasoihin (11-11, 12-12, ja 15-15). Ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon päästiin Anton Finnbergin maalilla ajassa 36.56, jonka jälkeen viivalla vahvasti pelannut Aarni Strandén teki neljä maalia viidessä minuutissa. Kun Marre yhdessä kovan puolustuksen kanssa samanaikaisesti piti vastustajan lähes 12 minuuttia ilman maalia, ratkesi ottelu hyvin nopeasti ja pisteet tulivat alun tärinästä huolimatta vakuuttavasti Turkuun. Kaikki joukkueesta saivat maalintekopaikkoja ja maaleja tilastoitiin viidelle pelaajalle, mutta päivän ylivoimaisesti vakuuttavin tilasto on Marren 26 (!) torjuntaa.

Kuukauden tauko on kohtuuttoman pitkä ja näkyi kyllä hermostuneisuutena, mutta kun jännitys hävisi, niin pelasimme juuri niin kuin olemme harjoitelleet ja kaikki se kova kurinalainen työ mitä on treeneissä tehty näkyi myös suoraan kentällä. Ekan viiden minuutin jääkylmän suihkun jälkeen tämä oli kuitenkin erinomainen päivä. Kaikki pelasivat hyvin ja monilla näkyi nyt selvä oman tason nousu.

Alun kohmeisuus on kuitenkin asia, johon pitää löytää lääke. Tämä oli jo vuoden sisään kolmas kerta kun annamme vastustajalle yli viiden maalin tasoituksen heti alkuun ja ajamme sitten hulluna takaa. Onhan se jännittävää ja yleisöystävällistä, mutta turhaan vaikeaksi teemme välillä itsellemme nämä matsit.