ÅIFK - HC HIK  28 - 18

Samppalinnan palloiluhalli, Samppalinna bollhall

Kauden toinen voitto C-pojille

ÅIFK-HC HIK 28-18 (17-9)

Lauantai-illan ottelussa C-pojat eivät antaneet vastustajille kohtuutonta etumatkaa – HIK avasi kyllä yksin ottelun maalihanat kahdella ensimmäsellä maalilla, mutta ÅIFK seurasi perässä nopeasti ja avasi maalitilin vain kahden minuutin odotuksen jälkeen. Viiden minuutin jälkeen tuli kuitenkin yhtä pitkä viiden minuutin hiljainen jakso, jolloin kaikki maalintekoyritykset kilpistyivät HIK:n maalivahtiin Christian Grundströmiin. Yhdeksän minuutin kohdalla otetun aikalisän jälkeen pelille löydettiin suunta ja ÅIFK karkasi nopeasti johtoon pakkikolmikon Lasse Wulff–Rasmus Varjo–Anton Finnbergin maaleilla, Ted Holmströmin pitäessä tolppien väliä puhtaana. Tauolle päästiin turvallisissa lukemissa 17–9.

Toisesssa erässä hankolaiset saivat pelistä kiinni ja ÅIFK:n peli muuttui hieman tahmeaksi. Ottelun viimeiset 10 minuuttia kirjattiin vieraille luvuin 2–5, kun ÅIFK hankki ja heitti ohi kolme 7 metrin heittoa.

Highlights

Tänään nähtiin hyviä yksilösuorituksia ja vastaavasti aika hajanaista ja epäyhtenäistä pelaamista joukkueena. Tästä ottelusta jäi käteen paljon kotiläksyjä ja siitä kiitos Hangolle, joka taas pelasi yhdessä joukkueena ja tuli hyvin peliin toisessa erässä. Pluspuolelle jäivät hankitut 7 m heitot ottelun lopussa, treeneissä opetellaan sitten laittamaan pallo sisään viivalta.