28
LOK
14.00
Miehet Edustus, Miesten SM-liiga

ÅIFK - BK-46  25 - 44

Samppalinnan palloiluhalli

Karjaan raitapaidat Turkuun

ÅIFK-BK-46 28.10. klo 14.00, Samppalinna

ÅIFK pääsee pienen tauon jälkeen taas tositunnelmiin kotiyleisönsä kanssa Samppalinnassa, kun hallitseva Suomen mestari, Karjaan BK-46, tulee vierasotteluun lauantaina klo 14. Taas on tapahtunut paljon asioita, eikä aina pysy kärryillä matseista ja menoista, joten haastattelimme päävalmentaja Aku Kuusistoa otteluennakkoon.

Alkuun tuli kovia otteluita tiivisti ja nyt tahaton pidempi tauko? Miten ÅIFK on käyttänyt tämän tauon hyväkseen?

Selvittiin ekasta rykäyksestä otteluita melko pienin kolhuin. Eihän tässä rytmissä mitään järkeä ole, että ensin kolmeen viikkoon tahkotaan kuusi peliä ja sitten levätään taas kolme viikkoa. Nyt, kun kolmen viikon tauko tuli, niin niitä päästiin hieman parsimaan porukkaa kuntoon ja joukkue on taas pääosin tikissä! Ollaan keskitytty fysiikan kehittämiseen ja pelaajien taitojen parantamiseen nyt tauolla. Helmikuussa vasta meidän on aika olla kunnossa ja parhaimmillaan!

Miten lauantaina haastetaan hallitsevat mestarit BK-46?

Ekassa liigapelissä meillä oli todellisia vaikeuksia pysyä BK:n pelitemmossa mukana, joten sitä halutaan nyt kotikentällä parantaa. BK:lla on kova nippu kokeneita pelaajia ja hyviä nuoria takana kasvamassa, joten me saadaan lauantaina ja kahdessa pelissä sen jälkeen kovat mittarit Suomen kärjestä. BK saapuu takuulla lauantaina pelaamaan, joten tervetuloa kotiyleisö taas meitä katsomaan!

Kokoonpanosta uupuu kolme nuorta ja kovaa pelaajaa. Mikä on ajatus tämä takana ja mitä tämä merkitsee joukkueelle?

Me otettiin joukkueena ja pelaajina ihan valtavia steppejä ekalla kierroksella ja lokakuun 15. jäi vain palkinto kotikentällä saamatta. Me kasvatetaan pelaajia, joten toivon poikien laittavan parasta pöytään Tanskassa ja edustavan meitä ylpeästi. Täällä me siirrytään nyt ekalta kierroksella tokalle ja tämä avaa nyt näytönpaikat niille, jotka jäi ensimmäisellä kierroksella vähän varjoon. Jotta joukkue toimii, kaikkia tarvitaan nyt ja keväällä. Nyt on aika muiden näyttää parastaan ja ansaita enemmän kohti kevättä, eli arvokkaita kokemuksia meillä on edessä.

Käsipallo on parasta paikan päällä, eli pukeudu mustakeltaiseen (tarvetuloa myös punavalkoraidallisilla!) ja tule Samppikseen lauantaina 28.10.2023 klo 14.00. Ottelu on myös katsottavissa live-lähetyksenä Solidsportin handis.tv:ssä!

Tilastot

25 - 44

BK-46
10 - 1915 - 25

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista