8
JOU
18.30
Miehet Edustus, Miesten SM-liiga

ÅIFK - Dicken  

Samppalinnan palloiluhalli

PERUTTU: Dicken kylään sunnuntaina

SIIRRETTY: ÅIFK-Dicken, 15.10.2023 klo 14.00, Samppalinna

Teksti: ÅIFK, kuva: Jonas Tana. IG: @fotojonas, flickr: @jonastana

TIEDOTE 14.10.2023 – ÅIFK-DICKEN 15.10. SIIRRETÄÄN

Dicken ilmoitti myöhään perjantai-iltana, että se ei tule saamaan kasaan joukkuetta sunnuntaille 15.10. merkittyyn miesten SM-liigaotteluun ÅIFK-Dicken.

SM-liigaottelua ei voida luovuttaa, vaan liiton säännöissä sanotaan, että mikäli asetettu ottelu jää pelaamatta, määrätään ottelulle uusi peliaika ja paikka. Tämän lisäksi seuraa voidaan rangaista kurinpitosääntöjen mukaisesti.
* * *
Valmentaja Aku Kuusisto: "Meillä oli yksiselitteisesti valmius ja tahtotila pelata myös sunnuntain kotiottelu. Pelasimme ensin 22 päivään kuusi peliä ja olimme pienen levon jälkeen valmiita näyttämään kyntemme nyt taas kotikentällä. Joukkue teki hyvän harjoitusviikon ja valmistautumisen, jota ei tänä sunnuntaina päästä mittaamaan. Olen todella pahoillani pelaajien ja fanien puolesta, että peliä ei sunnuntaina pelata. Toiseen kertaan kotiyleisö!"

ÅIFK taisteli viime lauantaina hienosti ensimmäisen erän ja järkytti HIFK:ia Urheilutalolla, mutta kokeneempaa kaartia vastaan alkurynnistys ei riittänyt, vaan ottelu päättyi trilleriin, jonka HIFK vei nimiinsä tiukimmalla mahdollisella erolla 32-31. Tiukkojen ottelujen sarjan jatko nähdään jo sunnuntaina ja tällä kertaa kotihallissa Samppalinnassa, kun Turkuun saapuu Dicken klo 14.00 alkavaan otteluun.

Valmentaja Aku Kuusisto summasi mennyttä HIFK-ottelua ja arvioi tulevaa sunnuntain Dicken-kohtaamista näin:

Viime viikolla päästiin kokemaan pelin molemmat puolet, kun keskiviikkona taisteltiin tasapelipiste ja vuorostaan lauantaina HIFK väänsi kotikentällään ihan lopussa meidän ohi. Viime viikko antoi valtavasti uskoa ja toistaiseksi eniten oppia meidän tekemiseen ja jatkossa meidän on ajan kanssa opittava voittamaan nämä tiukat pelit.

Dicken on ollut alkukaudesta hieman siipirikkoinen ja saanee pelaajiaan takaisin riviin hiljalleen. Siltikin siuntiokasvatti [Benjamin] Peitsaro ja maalivahti [Bogdan] Klepa ovat tuloksentekoon kykenevä duo kapellimestari [Benny] Bromanin johdolla. Meidän on edelleen nostettava omaa suoritustasoamme ja tasaisuutta, jotta saamme hyviä tuloksia. Toivottavasti Samppiksen sunnuntaissa nähdään taas runsaslukuinen ja äänekäs kotikannatus.

Samppalinassa on luvassa käsipalloa parhaalla tavalla, eli paikan päällä kun ÅIFK-Dicken vihelletään käyntiin sunnuntaina 15.10.2023 klo 14.00. Ottelu on myös katsottavissa live-lähetyksenä Solidsportin handis.tv:ssä!