ÅIFK - SIF  26 - 19

Samppalinnan palloiluhalli

Ahkeruus palkittiin voitolla

ÅIFK-SIF, 26-19 (16-9)

Lauantai-iltapäivän trillerissä ÅIFK oli Siuntiota vahvempi sekä kotihallinsa tunnelmassa että pelissä. Ottelun alkoi tasaisissa merkeissä ja 20 minuutin kohdalla oltiin tilanteessa 9-9, kun Siuntio otti aikalisän. Tähän mennessä ÅIFK:n pelaajista viisi oli onnistunut maalinteossa kaikista hyökkäysalueen sektoreista. Siuntion tuikitarpeellinen aikalisä valui hukkaan, kun ÅIFK dominoi ensimmäisen erän viimeistä 10 minuuttia 7-0 eikä antanut SIF:lle maaliakaan.

Toisella puoliajalla nähtiin varmaotteinen ja rauhallinen ÅIFK, joka pelasi erittäin kärsivällisesti jokaisen hyökkäystilanteen loppuun, antoi puolustuksessa kaikkensa ja teki maalin maalista. Ero ei missään vaiheessa kasvanut taikka kaventunut paria maalia enempää. Ilahduttavaa pelissä oli harkitun tempon lisäksi pelaajien vaihdot. Jokaiselle paikalle löytyi useampi pelaaja eikä peli-idea kadonnut missään vaiheessa. Myös toisen erän lopussa ÅIFK dominoi selvästi väsähtänyttä ja vajaakuntoista Siuntiota voittamalla viimeiset 5 minuuttia luvuin 3-0.

ÅIFK:n parhaimmistoa olivat koko ottelun reippaasti uurastanut Nikke Manderoos (***) ja oikella pakilla vahvasti urakoinut Rasmus Norström (**). Ansaitut tähdet kaksikolle, joiden lisäksi on syytä nostaa esille todella hienosti peliä rakentanut Kristian Jansson sekä oikealla pakilla puolustusta Rasmukselle valmiiksi pehmittänyt Valto Kuusisto, joka pelasi todella eheän ottelun molemmissa päissä. Erityismaininnan ansaitsee myös valmentaja Aku Kuusisto, jolle ottelu oli jo toinen perättäinen ilman varoitusta.

Ollaan tultu jo aika kauas siitä missä oltiin elokuussa. Parannamme vähintään saman verran helmikuulle. Vaikeilla hetkillä pojista kasvaa jo ratkaisijoita ja se on mahtavaa.