Pojat A, Miesten 1. divisioona

HIFK Akatemia - ÅIFK Akkupojat   15 - 22

Helsingin Urheilutalo

Akkupojat Miesten 1. Divisioonan ylempään jatkosarjaan

Akatemiajoukkue Åifk Akkupojat päätti lauantaina miesten 1. Divisioonan runkosarjan voitokkaasti Helsingin Urheilutalolla Hifk Akatemian vieraana. Maaleilla ei ottelussa juurikaan juhlittu, sillä matalatempoisen ottelun lopputulos 60 minuutin pelin jälkeen Akkupojille 22 - 15 (13-7). Ennen ottelua oli selvää, että joukkueet jatkavat pelejään runkosarjan jälkeen eri jatkosarjoissa, joten jatkosarjapisteitä ei ottelussa ollut enää jaossa. Akkupojat olivat varmistaneet ylemmän jatkosarjan paikkansa jo aikaisemmin tammikuussa ja myös Hifk Akatemian pelien tiedettiin varmuudella jatkuvan 1. Divisioonan alemmassa loppusarjassa. Voitto runkosarjan viimeisessä ottelussa tuntui kuitenkin makealta, sillä usean sattumuksen summana lauantaina Helsinkiin saatiin jalkeille vain kahdeksan pelaajaa.

Runkosarjan aikana seuran Akatemiajoukkue Akkupojissa on esiintynyt yli 30 eri seuran pelaajaa. Joukkueen rinki muodostuu pääsääntöisesti 6-8 aikuisikäisestä divaripelaajasta sekä seuran A-junioreista. Lisäksi joukkueessa on runkosarjan aikana pelannut myös edustusjoukkueen rinkiin kuuluvia pelaajia. Runkosarjan pölyt on nyt saunottu pois ja jatkosarjan pelit jatkuvat noin kolmen viikon tauon jälkeen maaliskuussa. Akkupojat saa mukaansa kuuden joukkueen jatkosarjaan viisi pistettä runkosarjan keskinäisistä otteluista. Jatkosarjan pistetilanne ja taulukko nähtävissä liiton tulospalvelussa, linkki alla:

Jatkosarjan otteluiden ajankohdat varmistuvat lähipäivinä. Varmaa on, että yksinkertaisessa jatkosarjassa Akkupojat pelaavat neljä kotiottelua ja yhden vierasottelun Cocks Akatemian vieraana Riihimäellä.