17
MAR
19.00
Miehet edustus, SM-liiga 2021-2022

ÅIFK - BK-46  

Samppalinna

Keskiviikkoillan jännitysnäytelmä

ÅIFK-BK-46, ke 17.11. klo 19, Samppalinna

Miesten joukkue kohtaa tänään kotiottelussa Karjaan BK-46:n. Otteluennakkona haastattelimme miesten valmentajaa Aku Kuusistoa, joka latasi odotuksia ja tunnelmia matsiin näin:

Saadaan jätkät takaisin sairastuvalta ja päästään taas palaamaan arkeen. Nyt alkaa meidän osalta runkosarjan loppurytistys, kun päästään pelaamaan joka viikko kovia pelejä aina jouluun saakka. Taukoja ei ole vaan nyt saadaan pelata pisteistä joka viikko!

BK:lla on laaja rinki ja sarjan parhaan pelaajan Jac Karlssonin johtama hyökkäys- ja kontrapeli on saatava tukkoon. Kotikentällä on taisteltu energisesti, joten sitä vaadin myös keskiviikolta. Kova viikko edessä, mutta mennään peli kerrallaan!

Apuvalmentaja Harry "Hartsa" Wikström viettää viimeisen viikkonsa Turussa, kunnes lähtee työvauhdoksen vuoksi takasin PK-seudulle. Tämän jälkeen kokenut Hartsa ei en pysty meitä arjessa auttamaan, mutta peleissä ja puhelimen välityksellä saan miehestä vielä varmasti paljon irti. Nautitaan Hartsan avusta ja vinkeistä vielä viimeinenkin viikko. Pelaajiston osalta näyttää hyvältä ja saadaan tervettä sisäistä kilpailua taas aikaiseksi myös treeneissä, kun kaikki taas rivissä. Arki ratkaisee!
Käsipallo on parasta paikan päällä. Tervetuloa Samppalinnan!


Muista koronapassi ja henkilöllisyystodistus (kaikki 16 vuotta täyttäneet ja vanhemmat).

Käsipallo on välillä myös loistavaa kotisohvalta. Illan ottelu striimataan monikameralähetyksenä Solidsportilla ja Veikkauksen live-TV:llä.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista