Kyif Cup 3.4.2022
Julkaistu: 07.04.2022 19.27

Kyif Cup 3.4.2022

Minien joukkue osallistui Kirkkonummen turnaukseen sunnuntaina 3.4.2022

Ensimmäisessä pelissä minit kohtasivat Dicken rödin. Kun tuomari puhalsi pelin käyntiin, Åbon pojat olivat heti valmiina pelaamaan täysillä. Näimme hyvää puolustuspeliä ja reipasta hyökkäämistä.

Seuraavaksi vastaamme tuli Hifk vit. Meidän pojat jatkoivat tiukkaa puolustuspeliä, kuten ensimmäisessä ottelussa. Puolustaminen oli jopa niin voimakasta, että näimme tuomarilta keltaisen kortin. Pientä parannettavaa oli syöttöpelissä, jotta olisimme saaneet aikaiseksi pidempiä hyökkäyksiä ja enemmän pallokontakteja.

Eväitä nautittiin tässä välissä ja seurattiin muiden joukkueiden otteita kentällä.

Tauon jälkeen kohtasimme meille tutun Piffenin, jota vastaan olemme pelanneet harjoitusotteluita kauden aikana. Varsinais-Suomen paikallisessa nähtiin tunnetta ja hyviä suorituksia molemmilta joukkueilta. Oli mukavaa pelata heitä vastaan myös turnauksessa :)

Neljännessä pelissä poikia vastaan tuli Dicken blå. Hyvin Åbon pojat jaksoivat pelata, vaikka päivän rasitukset jo painoivat jaloissa.

Kirkkonummen väestönsuojassa oli hyvä tunnelma ja paljon iloisia käsipallojunioreita. Ottelutahti oli tiukka, mutta ei haitannut menoa.

Kiitos paljon mukavasta turnauksesta vastustajille sekä tapahtuman järjestäneelle Kyif handikselle.

Seuran uusimmat