Toinen sija Aktia Cupissa
Julkaistu: 06.09.2021 14.21

Pitkän pelitauon jälkeen pojat pääsivät jälleen pelaamaan 6 vs 6 käsipalloa. Tällä kertaa tekonurmella ja ulkona Aktia Cupissa. Turnauksen pelit olivat 2x12 min mikä sopi erittäin hyvin meille koska vaihtopenkillä istui vain valmentaja.

Runkosarjassa vastaan tuli neljä joukkuetta. Ensimmäinen peli Dickeniä vastaan alkoi rauhallisesti ja pojat tekivät hyvää työtä alusta saakka. Pallo pysyi hyvin meillä ja joukkue johti peliä alusta loppuun. Peli päättyi 10-7 voittoon.

Toinen peli oli Riihimäen Cocksia vastaan joka on aina ollut kova pala meille. Mutta tällä kertaa pojat olivat päättäneet että voitetaan ja se myös toteutettiin. Iloisella pelillä voitto tuli 13-8. Tässä pelissä myös alkoi näkymään hyviä syöttöjä joka vapautti maalintekijän täysin avoimiin paikkoihin! Cocks pelasi korkealla puolustuksella joka aluksi oli vaikea murtaa mutta kun oikea tapa löytyi niin maaleja alkoi syntymään kaikilta pelaajilta.

Päivän kolmas peli oli Akillesta vastaan. Alkutiedot olivat että Cocks oli voittanut Akilleksen. Ottelu osoittautui todella tiukaksi. Maaleja syntyi molemmissa päissä tasaisesti ja välillä ÅIFK johdossa ja välillä Akilles johdossa. Viimeiset kaksi minuuttia ratkaisivat ottelun Akilleksen hyväksi 9-7.

Viimeiseen otteluun BK-46 vastaan siirryimme lohkon toiselta sijalta. Meillä oli siis mahdollisuus finaalipaikkaan tai pronssiotteluun. Ennen ottelua sovittiin että vaikka olemme monen maalin tappiolla jokainen maali on tärkeä. Finaaliin päästään maalieron turvin. Myös tämä ottelu alkoi tasaisesti. Ensimmäiset 5 minuuttia johdimme peliä mutta sen jälkeen BK-46 pelaajat löysivät maalipaikkoja. Ottelu päättyi 9-12 tappioon. Mikä oli mahtava tulos koska BK oli voittanut muut todella selvillä maalieroilla. Jäimme kuitenkin jännityksellä odottamaan mikä meidän sijoitukseksi tulee. Ja ilo oli todella irti kun saimme tietää että pääsimme finaaliin!

Finaalivastustaja oli taas BK-46. Teimme pieniä muutoksia pelipaikkoihin ja nämä tuottivat hyvää tulosta. Ensimmäisen 12 minuutin jälkeen peli oli 5-7. Mutta toisella puoliskolla turnausväsymys näkyi jo vahvasti. Samalla BK-46 maalivahti venyi uskomattomiin suorituksiin! Lopputulos 7-16 ja hopeamitalit. Pienen pettymyksen jälkeen hymyt tulivat taas takaisin kun pojat saivat hopeamitalit kaulaan.

Turnauksesta saatiin kotiinviemiseksi paljon kokemusta, kaikkille yhtä paljon peliminuutteja ja yksi kokemus rikkaampana!
Mainittava on myös että tämä jengi pelaa niin hyvää yhteispeliä kentällä ja kentän ulkopuolella! Pelien välissä liikutaan ja temmelletään yhdessä ja kentällä kaikki ovat pelissä mukana. Jokainen pelaaja sai tehdä maaleja ja puolustuksessa pelaavat todella hyvin yhteen. Peleissä oli jaksoja jolloin vastustaja ei saanut murrettua puolusta mistään kohtaa. Ja mikäli pääsivät heittopaikalle maalivahti Marlowe oli kuin muuri ottamassa pallon kiinni!

Iso kiitos stand-in valmentajan puolesta koko joukkueelle! Peliä oli ilo seurata! Ja tästä on hyvä aloittaa kausi 2021-2022!