Kilpasarja FP13 -joukkueella käyntiin Kauniaisissa
Julkaistu: 08.10.2022 22.03

Kilpasarja FP13 -joukkueella käyntiin Kauniaisissa

Lauantaina lokakuun 8. päivä lähdimme Turusta vesisateen saattelemana kohti Kauniaista, ja joukkue saatiin ajoissa paikalle Kauniaisten palloiluhalliin. Joukkueesta näkyi ilo ja keskittyneisyys, kun pelit saatiin käyntiin. Pelejä oli odoteltu paljon.

Åbo IFK sai ensimmäisenä vastaan rakkaan paikallisvastustajan Piffenin. Joukkueessamme ei ollut havaittavissa jännitystä, koska vastustaja oli tuttu. Molemmat joukkueet pelasivat hienosti tasaisen ottelun. Peli kääntyi Åbolle, jännittävien vaiheiden jälkeen.

Toisessa ottelussa vastaan tuli FP-turnauksen järjestävä seura. Åbolla taisi olla ensimmäisellä puoliajalla hyvä olo edellisestä pelistä, koska joukkue ei ollut oma itsensä. Toisella puoliajalla Åbo tuli pikkuhiljaa Granin vierelle, ja aivan lopussa ohi.

Kolmas peli oli Akillesta vastaan, tämä ottelu eteni joukkueiden tehdessä vuorotellen maaleja. Toisella puoliajalla Åbo vaihtoi hieman taktiikkaa, ja se riitti ottelun voittoon.

Tänään tuli onnistumisia Åbolla laajalla rintamalla ja tiukalla puolustuspelillä. Tästä on hyvä jatkaa kautta ja treenaamista.

Kotiin lähtiessä sadekin oli laannut ja aurinko sädehti kilpaa syksyn väriloiston kanssa :)

Kiitos paljon GrIFK, vastustajat ja tuomarit!