P17 vastuuvalmentajaksi kaudelle 21-22 Ioanna Petriotis
P17 (2005-2007) BJulkaistu: 31.10.2021 13.42

P17 vastuuvalmentajaksi kaudelle 21-22 Ioanna Petriotis

Ensi kaudella vastuun ÅIFK P17 ottaa vastuun Ioanna Petriotis. Ioanna on ollut kaksi edellistä kautta P15 ja P17 apuvalmentajana. Ioannalla on aiempaa valmentajakokemusta reilun kymmenen vuoden ajalta. Aiemmin Ioanna on valmentanut tyttöjä T11-T18 sarjoissa, sekä hän on ollut Helmari tapahtumien valmentajana. Ioanna on jo pitkään valmentanut ÅIFK:ssa ja hänen vahvuutenaan on opettaa pelaajia ymmärtämään peliä sekä pelaajien kokonaisvaltainen ja pitkäjänteinen kehittäminen. Ioannala on UEFA B-koulutus, sekä erityisluokanopettajan koulutus joka tukee vahvasti valmennusosaamista. Pelaajana Ioanna on kulkenut TPS:n pelaajapolun aina naisiin asti. Meriitteihin kuuluu mm. B-tyttöjen suomenmestaruus.

- On kiva päästä taas monen vuoden jälkeen vastuuvalmentajaksi. Kaj on tehnyt pitkään hyvää työtä tämän joukkueen kanssa, joten on hienoa päästä jatkamaan tästä. Ensi kaudella pelaamme P17 kakkosta, jota pelasimme tänäkin vuonna. Sarjan taso on hyvin tasainen ja tiedossa on varmasti ensi kaudellakin hyviä kehittäviä pelejä. Meidän etuna on ensi kaudella se, että runkomme tulee muodostumaan 05 syntyneistä pelaajista kuten viime kaudellakin. Suurimman osan vastusjaista rungot koostuivat 04-syntyneistä pojista joten on meidän etu, että meillä on paljon poikia, jotka jo tällä kaudella kantoivat vastuuta ja pärjäsivät hyvin 05 ikäluokasta.

- Viime viikolla sain varmistuksen siitä, että apunani ensi kaudella tulee olemaan Marko Tuohimaa. Marko jakaa hyvin samankaltaiset arvot ja ajatukset jalkapallon pelamisesta kuin itsekin, joten uskon, että meillä on paljon annettavaa pojille ja saamme aikaan entistä pelaavamman ja peliä ymmärtävän joukkueen.

Seuran puolesta haluamme toivottaa Markon tervetulleeksi seuraan. Sekä uskomme, että tämä kaksikko pystyy viemään seuran P17 poikien kehittymistä ja pelaamista eteen päin.