6
MAR
12.00
P20 (2002-2004) A, P20 SM-karsintaottelut

FC Haka-j - ÅIFK   5 - 6 RL

Vkoski Tehtaan kenttä

ÅIFK P20 pojat talven SM-karsintasarjaan

SM-karsintasarjaottelu FC-Haka-j -ÅIFK
Hienoa, meille tuli pienenä yllätyksenä karsintamahdollisuus. Hieman haastavalta vaikutti, kun kolme aloituskokoonpanon pelaajaa loukkaantui viimeisessä sarjapelissä. Kaksi viikkoa oli aikaa kursia pojat pelikuntoon vaikka vielä leikkausoperaatio edessä yhdellä pelaajalla. Alkoi tiivis harjoittelu ja B-junnuista tuli Sauli ja Alfa mukaan harjoituksiin sekä edustuksesta Juho ja peliin vielä mukaan Alex. Täysillä vedetyissä harjoituksissa jo huokui halu käyttää tämä mahdollisuus hyväksi.

Vastuuvalmentaja Jarkon sanoin. Nousujohteisen kauden huipennus ja palkinto oli tällä kertaa paikka A-poikien SM karsintasarjaan talveksi! Olen todella ylpeä pojista ja kaikista joukkueen taustahenkilöistä! Iloinen etenkin siitä, että tehty työ antaa palkinnon ja poikien kokemuspankkiin saatiin tällainen tarina, joka ylitti varmasti kaikkien ennakko-odotukset. Se kantaa seuraavaan kauteen ja helpottaa asettamaan tavoitteita taas piirun verran korkeammalle. Onnittelut pojille ja nyt saa nauttia hetken saavutuksesta ennen kuin työt taas jatkuu.

Tepon analyysi pelistä: Karsintaottelu eteni ÅIFK:n hallinnassa ja saimme prässäämällä hyviä riistoja ja lupaavia tilanteita jo ensimmäisellä jaksolla. Jakson lopussa Haka sai myös otetta pelistä ja heillä oli kaksi hyvää tilannetta tehdä johtomaali. Jälkimmäisessä tilanteessa pallo kävi tolpassa ja myös ÅIFK:n maalissa. Tilanne kuitenkin liputettiin paitsioksi. Tämän jälkitilanteesta Hakan hyökkääjä löi ÅIFK:n maalivahtia ja sai tästä punaisen kortin. Tämä muutti pelin luonnetta, ja sekä toinen jakso että jatkoaika oli ÅIFK:n selkeää hallintaa. Maalinteko oli kuitenkin vaikeaa, ja niinpä hyvistä paikoista huolimatta edettiin lopulta pilkkukisaan asti. Aivan pelin lopussa Hakalla oli yksi läpiajo, mutta ÅIFK:n puolustus ehti siihen vaikka maalivahti Juho Huovinen oli jo ohitettu. Juhosta tuli lopulta ottelun sankari, kun hän kahdeksannessa laukaisijaparissa teki ratkaisevan maalin kun Hakan pelaaja oli ensin laukonut pallon yli maalin. Tästä sitten alkoikin ÅIFK:n voitonjuhlat Tehtaan kentän uumenissa.

Erityiskiitos kaudesta taustajoukoille Jyrki, Pia, Pasi, Tanja ja Annukka, jotka ovat tehneet kaiken mahdollisen helpoksi pojille, sen kaiken mahdollisen mitä voimme heidän eteensä tehdä! Jarkko ja Teppo ovat tehneet loistavaa työtä valmennuksessa. Jarkko vahvalla äänellä ja olemuksella on saanut revittyä poikien selkärangasta viimeisetkin hikipisarat, Tepolla on jo pitkä yhteinen taival 2003 syntyneiden poikien kanssa. Kiitos ja kumarrus valmennus!

Onnittelut pojille, olette rautaa!

Kiitos sponsoreille kaudesta, ja erityisesti tämän pelireissun sponsoroinnista!

Try out jakson tietoihin pääset tästä linkistä

Kuvat huoltaja Pia ja jojo Päivi
Teksti jojo Päivi