Janne Heiska ÅIFK 2008-syntyneiden vastuuvalmentajaksi syksyllä 2020
Julkaistu: 30.07.2020 00.00

Janne Heiska ÅIFK 2008-syntyneiden vastuuvalmentajaksi syksyllä 2020

Janne Heiska, 38, aloittaa ÅIFK 2008-syntyneiden vastuuvalmentajana 1.11.2020. Viimeiset 5 vuotta Janne on valmentanut FC Interin junioreissa, vastuualueenaan juuri mm. saman P13 ikäluokan pojat. Jannella on UEFA B valmennuslisenssi, ja lisäksi koulutusta Ekkonon parista.

- Åifk:n 2008 syntyneet ovat olleet yhdessä vasta vuoden ja ottaneet valtavia kehitysaskelia pelaajina. Joukkueessa on paljon potentiaalia sekä intoa. Sitä potentiaalia Janne sopii kehittämään mitä parhaiten. Tähän kehitysprojektiin hän on meille täydellinen valmentaja, ja on aivan mahtavaa, että saimme hänet innostettua mukaan, sanoo valmennuspäällikkö Jarkko Tallqvist.

- Jannen osaaminen ja sitoutuminen on huippuluokkaa ja koen, että pojat eivät oman kehityksensä kannalta tähän hetkeen olisi parempaa valmentajaa voineet saada. Joukkuetta tänä vuonna valmentaneet Jan Svanberg ja Mattias Udd ovat tehneet loistotyötä joukkueen parissa ja saaneet sen ryhmäytymään toimivaksi joukkueeksi. Heidän työnsä jatkuu vielä kuluvan kauden loppuun. Heille haluamme välittää mitä isoimmat kiitokset tästä projektista, ja kaikkea hyvää jatkossa. Toivottavasti näemme pian uudelleen ÅIFK:n väreissä, Tallqvist kiteyttää.

Jannen taustatiimi tulee muotoutumaan loppukesän ja alkusyksyn mittaan, ja siitä tiedotetaan sitten erikseen. Työ tätä varten on hyvässä vauhdissa.

Janne: ”Mahtavaa päästä mukaan tähän ÅIFK- 2008 projektiin. Innostuin välittömästi ajatuksesta kun keskustelin asiasta valmennuspäällikkö Jarkko Tallqvistin kanssa. Koen että tässä on nyt hieno mahdollisuus kehittää pelaajia ja itseäni. Ryhmä on minulle ennestään tuttu ja lähden nöyrästi jatkamaan Janin ja Mattiaksen hyvää työtä omilla vahvuuksillani. Joukkueessa on valtavasti potentiaalia ja odotan innolla tulevia haasteita ja onnistumisia ”

Avoimia harjoituksia tullaan järjestämään ennen uuden projektin aloitusta, jotta halukkaat pääsevät jo ennakkoon mukaan tutustumaan joukkueen ilmapiiriin ja kanssapelaajiin. Näistä harjoituksista tiedotamme lähiaikoina.

Tervetuloa mukaan Janne! Välkommen!