Kaj Norrman ÅIFK B-junioreiden vastuuvalmentajaksi kausille 2020-22
P17(2004-2007) BJulkaistu: 24.08.2020 00.00

Kaj Norrman ÅIFK B-junioreiden vastuuvalmentajaksi kausille 2020-22

Seuran monivuotinen juniorivalmentaja Kaj Norrman jatkaa ÅIFK:ssa myös kaudet 2020-22. Hän ottaa vastuulleen seuran B-juniori joukkueen jossa ensivuonna pelaavat 2004 ja 2005 syntyneet pojat. Sopimus on kaksivuotinen. Avukseen hän saa Ioanna Petriotiksen joka näin jatkaa myös seurassa. Kaj ja Ioanna saavat valmennettavakseen ison ja nuoren ryhmän jossa on paljon kehitys potentiaalia. Poikia tulee olemaan sen verran runsaasti että ryhmästä muodotetaan 2 peliryhmää jotka pelaavat omantasoisiaan sarjoja mutta harjoittelevat osittain yhdessä.

Valmennuspäällikkö Jarkko Tallqvist: Tämä on meille loistava uutinen! Kaitsu on tehnyt pitkään hienoa työtä 2005 syntyneiden kanssa ja tämä tarina saa nyt jatkoa. Kaitsun työmoraali on aivan huikea ja hän kulkeekin todella hyvänä esimerkkinä kenelle tahansa siitä miten valmennukseen sitoudutaan ja asioita pyritään tekemään oikein. Ioanna täydentää valmennustiimiä loistavasti. Aina positiivinen asenne ja vankka tietämys jalkapallosta ovat Ioannan selkeitä vahvuuksia. Kaitsu ja Ioanna ovat muodostaneet kuluvalla kaudella todella toimivan valmennusparin C-15 joukkueessa ja tämä saa nyt jatkoa tulevina vuosina. Joukkueeseen kaivataan silti lisää valmentajia. Haemme vielä aktiivisesti kahta valmentajaa lisää tulevaan ryhmään.

Kaj: Olen seurannut 05-syntyneitä poikia lähietäisyydeltä nyt muutaman vuoden ja näen valtavan kehityspotentiaalin jatkoa tuleville B-juniori ikäisille. Joukkuehenki on todella hyvä, ja jokainen on valmis antamaan kaikkeensa muiden, ja joukkueen eteen. On ollut mahtavaa seurata heidän edesottamuksiaan, ja varsinkin kun on ollut mahdollisuus nostaa muutamia poikia haasteryhmästä ylöspäin.

Joten kentällä tavoite tuleville vuosille on selvä – haluamme seuratasolla nostaa B-juniorien kärkiryhmä lähempänä kansallista huippua, samalla kun tarjoamme laadukkaan arjen ja kasvualustan joukkueen kaikille pojille. Kehityskäyrät pojilla ovat hyvin erilaiset ja se täytyy huomioida tämän ikäisten junioreiden valmennuksessa.

Joukkueeseen mahtuu vielä mukaan uusia pelaajia, joten mikäli olet halukas liittymään meihin tai kuulemaan enemmän toiminnastamme, niin ota yhteyttä. ”#nöyrästieteenpäin”

Mahtavaa että jatkatte kanssamme Kaj ja Ioanna!

Valmennuspäällikkö Jarkko Tallqvist 0405121187

Vastuuvalmentaja Kaj Norrman 0400975128