Edustusjoukkue vahvistuu – Albin Järvinen Siuntiosta Turkuun
7.6.2018 11:42 Uutiset / Miehet

Åbo IFK:n edustusjoukkueen viivapelaajamateriaali vahvistuu – Albin Järvinen Siuntiosta Turkuun, Arttu Tamminen jatkaa ja oma juniori Kalle Kankaanpää on saanut pelaajasopimuksen.

Käsipalloseura Åbo IFK on tehnyt sopimukset kolmen viivapelaajan kanssa. Albin Järvinen vaihtaa Siuntion peliasun Åbon mustaan ensi kaudeksi, asennepelaaja Arttu Tamminen jatkaa keltamustien riveissä ja nuoren oman kasvatin Kalle Kankaanpään kanssa on myös tehty pelaajasopimus.

Siuntiossa viime kauden pelannut 1997 ikäluokkaa edustava Albin Järvinen siirtyy opiskelujensa perässä Turkuun. Viime kaudella mies pelasi Siuntion riveissä 14 ottelussa ja kirjautti niissä 34 liigamaalia. Albinille on kertynyt myös 7 juniorimaaottelua P96 maajoukkueen riveissä.

”Olen muuttamassa Turkuun opiskelemaan ja Åbo IFK tuntui hyvältä ratkaisulta. Åbossa on mielenkiintoinen nuori joukkue ja uusi valmentaja sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana. Odotan Turussa motivoitunutta porukkaa, joka lähtee hyvällä hengellä kamppailemaan voitoista liigaan.”,kommentoi Albin siirtoaan Turkuun ja uuteen joukkueeseen.

Turkulaistunut riksulainen asennepelaaja Arttu Tamminen jatkaa myös pelejään ÅIFK:n sentteriosastolla. Loputtomalla työmoraalilla ja ehtymättömällä asenteellaan ”Arde” ei päästä tunnetusti yhtään vastustajaa (…tai tuomaria…) helpolla kummassakaan kenttäpäädyssä. Viivalla hyökkäyksessä pallon saadessaan mies on lähes pysäyttämätön ja liigapelejä Tammiselle on kertynyt jo komeat 102 kappaletta. Nuorten maajoukkuepelejä Artulle on kertynyt 25 kappaletta P92 projektin mukana. Kopissa joukkueen kokeneempaa kaartia edustava Arttu on tärkeässä roolissa nuorempien maassa pitämisessä.

Kolmas kiinnitetty viivapelaaja Kalle Kankaanpää edustaa ÅIFK:n omaa juniorituotantoa. P00 maajoukkueen kanssa parhaillaan leireilevä juniori omaa komeat mitat ja vahvan puolustuspään pelinäkemyksen, joka toimii erinomaisena pohjana oman pelaajauran luomiselle.

Näiden pelaajakiinnitysten jälkeen ÅIFK:n edustusjoukkue on 17 pelaajan vahvuinen, joiden lisäksi omia Apoikia tullaan kaudella nostamaan mukaan harjoitusrinkiin. Lisävahvistusta haetaan erityisesti vielä maalivahti-, takarakentaja- ja vasuriosastolle. IFK:lla on käynnissä myös muita pelaajaneuvotteluita ja lisää julkaistaan Åbon kotisivuilla ja somessa mahdollisimman pian.

Pelaajatilanne (6.6.2018):
Aspelin Markus
Berglund Oscar
Eriksson Daniel
Järvinen Albin
Kankaanpää Kalle
Kuusisto Aku
Kuusisto Valto
Lehvonen Isak
Maijala Eemeli
Maijala Santeri
Manderoos Mikael
Manderoos Niklas
Nysten Alexander
Nyström Andreas
Sjöblom Christoffer
Sjöblom Peik
Tamminen Arttu

Miesten joukkueen valmistautuminen kauteen on täydessä vauhdissa ja joukkueen pelit jatkuvat taas syyskuussa. Tule katsastamaan nuori ja uudistunut IFK! Lisää pelaajauutisia julkaistaan lähiaikoina ÅIFK:n kotisivuilla ja somessa.


   
Lisää uutisia
Åbo IFK
«  Tammikuu   »
Kategoriat