Esittely
Ottelutilastot
ÅIFK - HIFK
2020-2021 - Miehet - Miesten SM-liiga
Klo 18:30 Samppalinna
12
Hel

OTTELUENNAKKO: ÅIFK janoaa voittoa jatkosarjan avausottelussa


Kanarianlinnut saavat uuden mahdollisuuden kauden pelastamiseksi joukkueen isännöidessä perjantaina HIFK:ta SM-Liigan alemman jatkosarjan avausottelussa. Alemmassa jatkosarjassa pelaavat sisarseurat ÅIFK, GrIFK ja HIFK. Lähtöpisteet sarjaan on jaettu runkosarjan perusteella ja haastajana otteluun lähtevä kotijoukkue on vain kahden pisteen päässä vierasjoukkueesta. HIFK on ottanut mukaansa runkosarjasta kolme lähtöpistettä, GrIFK kaksi ja ÅIFK yhden. Kolminkertaisessa sarjassa pelataan yhteensä kuusi ottelua ja kaksi parasta joukkuetta pääsevät puolivälieriin ylemmän jatkosarjan 3. ja 4. sijoittuneita joukkueita vastaan. Alempaa jatkosarjaa voidaankin hyvin kuvailla play-offien ensimmäiseksi vaiheeksi. Viime keväänä koronan takia huipennus jäi näkemättä, mutta katsojia ja tunnelmaa riitti kun jatkosarjoissa pelattiin kovista panoksista. Alemman loppusarjan ennakkoasetelmat olivat runkosarjan jälkeen viime vuonna lähes samat kuin tälläkin kaudella. Åbo suoriutui viime keväänä jatkosarjasta kuitenkin erinomaisesti kun taas HIFK selvästi alisuoritti ja oli jäämässä play-offien ulkopuolelle ennen kauden keskeytymistä. Tälläkin kertaa heti ensimmäisessä ottelussa on valtavat panokset, kotivoitolla ÅIFK:n ja HIFK:n puntit olisivat tasan ja jatkosarjaan saataisiin varmasti lisää jännitystä.

Uusi valmennus luotsaa jatkosarjaan motivoituneen joukkueen

ÅIFK:n uusilla valmentajilla Aku Kuusistolla ja Harry Wikströmillä on ollut kolme viikkoa aikaa virittää joukkue iskukykyiseksi ennen jatkosarjan alkua. Huonosti mennyt runkosarja on nyt unohdettu ja Samppalinnassa on laitettu taas haalarit päälle. Haaste on tietysti kova, sillä voittoja tai pisteitä ei HIFK:lta tai GrIFK:lta saatu runkosarjassa lainkaan. Jatkosarjassa hävityn ja voitetun ottelun merkitys kuitenkin kasvaa huomattavasti, joten paineet ovat enemmänkin pääkaupunkiseudun joukkueiden puolella. Joka tapauksessa kahdesta play-off paikasta käydään varmasti äärimmäisen kova taistelu. ÅIFK jatkaa otteluitaan perjantain jälkeen heti vierasottelulla GrIFK:ta vastaan sunnuntaina Kauniaisissa.

Kaikki ottelut suorana SolidSportilla selostuksen kanssa

Koronan takia emme edelleenkään pysty ottamaan matseihin yleisöä, mutta olemme panostaneet SolidSport lähetyksiimme enemmän kuin koskaan. Huomista ottelua selostaa Topias Setälä ja mukana on kotijoukkueen asiantuntijavieras. Kaikki ottelut on helpointa seurata SolidSportista kuukausitilauksella hintaan 9,90€/kk. Tällä summalla näet kaikki SM-Liigan jatkosarjan ottelut suorana!

SM-Liiga alempi loppusarja

ÅIFK – HIFK

Pe 12.2.2021 klo 18.30

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Åbo IFK
«  Maaliskuu   »
Kategoriat