Esittely
Ottelutilastot
ÅIFK - Cocks
2020-2021 - Miehet - Miesten SM-liiga
Klo 18:30 Samppalinnan palloiluhalli
25
Mar

Tuplaviikolla vastaan asettuvat Cocks sekä SIF


Edustusjoukkue pääsee taas tositoimiin koronakaranteenin jälkeen. Nopea reagointi ja ja karanteenit toimivat, joten uusia tartuntoja joukkueessa ei ilmennyt. Joukkueen harjoitukset saatiin käyntiin jo sunnuntaina 22.11. heti karanteenin päätyttyä. Joukkue onkin hyvin latautunut kotioteluiden tuplaviikkoon.

Keskiviikkona 25.11. Turkuun saapuu hallitseva Suomen mestari Riihimäen Cocks. Ottelu oli määrä pelata jo viime viikolla, mutta kotijoukkueen karanteenin ja vierasjoukkueen eurocup kiireiden takia ottelu siirrettiin viikolla eteenpäin. Viime kaudella näytti siltä, että riihimäkeläisten ylpeys oli jäädä ilman kirkkainta mitalia muiden kärkijoukkueiden haastaessa sitä vakuuttavasti ensimmäistä kertaa vuosiin, mutta koronatauko pelasti keltapaidat mestaruusputken katkeamiselta. Tällä kaudella samanlainen meno on jatkunut. Kakkossijaa sarjataulukossa pitävä Cocks on saanut painetta niin Karjaan kuin Helsinginkin suunnalta ja mestaruuskisasta on jälleen tulossa tiukka. Kotijoukkue Åbo on tehnyt tällä kaudella vierasjoukkueille työn enemmän kuin vaikeaksi Linnunpesässä joten riihimäkeläisten on lupa odottaa nälkäistä joukkuetta joka on valmis taistelemaan loppuun asti!

Perjantaina 27.11. on siuntiolaisten vuoro astua Samppalinnan lattialle. Vain kaksi pistettä erottaa neljännellä sijalla olevan SIF:n ja seitsemättä sijaa pitävän Åbon. Juuri runkosarjan neljännestä sijasta tullaan varmasti käymään tänä vuonna enemmän kuin tiukka kamppailu ja siksi tällä kohtaamisella on molemmille joukkueille isot panokset. Joka tapauksessa ottelun voittaja parantelee asemiaan sarjataulukossa. Mielenkiintoinen viikko tulossa!


HUOM!

THL:n ja STM:n antamia suosituksia seuraten Käsipalloliitto ottaa käyttöön velvoitteen käyttää kasvomaskia katsomossa ottelutapahtumissa, mikäli sille ei ole terveydellistä estettä. Ottelutapahtumassa työskentelevän henkilökunnan ja vapaaehtoisten on myös käytettävä kasvomaskia.

Kasvomaskin käyttö on edellytys halliin sisäänpääsyyn niin yleisön kuin henkilökunnan/vapaaehtoisten osalta.

Huomioitavaa on, että edellytys kasvomaskien käyttöön ei koske alle 15-vuotiaita.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Åbo IFK
«  Marraskuu   »
Kategoriat