ÅIFK - KaaPo  4 - 2

LähiTapiola Arena

Harjoituspelit alkoivat voitolla Kaaposta!

Ensimmäinen harjoituspeli tällä kaudella. Flunssakausi pahimmillaan ja pelaajia sairaana. Päästiin kuitenkin pelaamaan ja mainiot olosuhteet LähiTapiola arenalla.

Vastuuvalmentaja Aki Anttosen kommentti pelistä: Pelimme alkoi hieman hermostuneesti ja KaaPo hallitsi peliä, pikkuhiljaa pääsimme peliin mukaan ja mitä pidemmälle peli eteni sitä enemmän saimme palloa kontrolloitua. Sovittuja asioita pystyttiin hienosti toteuttamaan, vaikkakin viime aikoina onkin ollut hieman terveyshaasteita. Puoliaikamme maali syntyi näyttävän kuvion jälkeen, kun topparimme Rasmus puhkaisi vastustajan linjan, laidalta pääsimme läpi ja Veeti viimeisteli varmasti. KaaPon maalit syntyivät meidän omista virheistä, jotka ovat helposti korjattavissa.

Toinen puoliaika alkoi samalla tavalla Kaapon kontrolloidessa peliä. Taas pääsimme pikkuhiljaa peliin ja saimme siitä kiinni. Julle pääsi pidemmän kontrollin jälkeen tykittämään näyttävästi kovan kudin boxin ulkopuolelta ja tasoittamaan pelin. Pelin loppupuolella teimme muutaman kokeilun ja ne toimikin hienosti, kun Nessu pääsi puhkomaan vastustajan puolustuksen pariin otteeseen tehden loppuluvuiksi 4 – 2.

Pelimme ei vielä ole valmiista, mutta harjoituksissa toistettuja asioita näkyi mukavasti pelissä. Saimme peliin muutaman vahvistuksen edarista ja Veetin, jotka heti löysivät paikkansa.

Työnteko jatkuu ja karsinnat tulevat nopeasti vastaan, mutta tämä antoi valtavasti uskoa meidän tekevän oikeita asioita.

Puolustus kaikkensa antaneena

Kuvat Eveliina Rantanen

Tilastot

4 - 2

KaaPo
(1-2)
20'MaaliNieminen Veeti
20'MaalisyöttöRantanen Rasmus
51'MaaliLångbacka Julius
70'MaaliNieminen Nestori
85'MaaliNieminen Nestori