ÅIFK Kilpa - HIFK  28 - 14

Samppalinna

Kaksi tärkeää voittoa

Kaksi vakuuttavaa voitto

Sunnuntain ottelut HIFK:ta vastaan oli hienoa pelaamista kotijoukkueelta vaikka se joukkue ei ihan jaksanut pelata ja keskittyä täyttä 50 minuuttista. Kilpapelissä tuli taas se noin 10 minuutin ”jäätyminen” joka mahdollisti vieraiden pääsyn 8-1 tilanteesta maalin päähän 10-9. Tämä on sama haaste joka meillä on olut koko kauden mutta tällä kertaa pystyivät tytöt kääntämään tilanteen juuri ennen puoliaikaa jonne lähdettiin numeroissa 12-9. Puoliajalla valmennus teroitti että keskitytään niihin asioihin jota osataan, jaksetaan liikkua ja tehdään asioita yhdessä. Hyvin näyttöi opit menneen perilel koska toiselle puoliajalle tuli uudistunut kotijoukkue joka suorastaan dominoi toista puoliaikaa. Lopputulokseksi kirjattiin 28-14. Erikoismaininnan arvoista on se että saimme 9 eri maalintekijää ja toisen puoliajan hyvä maalivahtipeli.

Haastajapelissä pääsi kentälle innostunut kotijoukkue, olihan edelliset haastajasarjan pelit näyttäneet kehittymisen merkkejä. Tähän mennessä monet haastajapelit ovat osoittautuneet vaikeiksi, kun vastustaja on marssittanut kentälle suurin piirtein oman kilpajoukkueen, josta vain muutama pelaaja puuttuu. HIFK:lla oli hienosta laittaa kentälle hastajasarjan hengen mukaisesti nuoria kehittyviä pelaajia ja ottelu pysyi tasaisena koko pelin ajan. Tästä suuri peukku HIFK:ille!

Ottelu pysyi hyvin meidän hallussa ja puoliajalle mentiin 9-4 lukemissa. Toinenkin puoliaika pelattiin hyvin ihan viimeisiä minuutteja lukuun ottamatta, jolloin monelle kotijoukkueen pelaajalle iski väsy ja sekä keskittyminen että pelaaminen herpaantui. 18-11 lukemaa muuttui loppua kohden tasaisemmaksi lopputulos kirjattiin jännittävien otteiden jälkeen numeroin 18-16. Myös tässä pelissä pitää nostaa esiin hieno maalivahtipeli ja hyökkäyspelin ennakkoluulottomuus. Hyvä tytöt!