Miehet edustus, SM-liiga 2021-2022

ÅIFK - Cocks

Samppalinna

Cocks haki pisteet Samppalinnasta

Hyvin latautunut kotijoukkue jaksoi hallitsevan Suomen mestarin kyydissä ensimmäiset 20 minuuttia. Tämän jälkeen vierasjoukkueen puolustus pakotti kotijoukkueen hyökkäyspään virheisiin, joista Cocks pääsi rankaisemaan nopeilla vastahyökkäyksillä. Erän viimeisen 2,5 minuuttia menivät myös harmittavasti vierasjoukkueelle 3-0, joten puoliajalle mentiin tilanteessa 12-19.

Toisen puoliajan alussa Cocks paineli jo yli kymmenen maalin karkumatkalle kunnes kotijoukkue aloitti vielä yhden ryhtiliikkeen eron kuromiseksi. Åifk kiri eroa kiinni aina tilanteeseen 25-31, mutta toisenkin erän viimeiset minuutit vierasjoukkue voitti rutiinilla 4-0.

Kotijoukkueen esitys oli viime kauden passiivisiin Cocks otteluihin nähden varsin pirteä. Vierasjoukkueen rutiini ja varsinkin viivapelaaja Davor Basarichin ottelun kolmella tähdellä palkittu huippuottelu olivat tänään vielä liikaa Åifk:lle.