Valmentajakoulutuksia ÅIFK:n valmentajille ensi kaudella
20.6.2019 13:07 Uutiset / Pääsivusto

ÅIFK jatkaa valmentajiensa kouluttamista kaudella 2019–20

Käsipalloliitto tarjoaa valmentajakoulutuksia kaudella 2019-2020

Käsipallolitto tarjoaa valmennuskoulutusjärjestelmänsä mukaista koulutusta myös tulevalla kaudella. Viisiportaisen koulutusjärjestelmän kolme ensimmäistä osaa Suomen Käsipalloliitto järjestää vuosittain omin voimin ja ilmoittautumiset lähestyvän kauden koulutuksiin ovat avoinna.

Viime viikonloppuna alkaneelle Ruotsin liiton TS3-kurssille osallistuu ÅIFK:n A-poikien ja akatemiajoukkueen valmentaja Aku Kuusisto. Aikaisempina vuosina TS1- ja TS2-koulutukset käyneenä, Kuusisto valittiin yhdeksi neljästä kurssille päässeestä suomalaisvalmentajasta. Läpi yhden kauden kestävä Tason 3 koulutus suuntautuu monipuolisesti eliittitason valmennukseen ja syventyy pidemmälle käsipallon joukkuepeliin.

Kurssilla luennoi useampi asiantuntija, kouluttaja ja pääsarjatason valmentaja. Ensimmäisenä viikonloppuna Hammarbytä valmentanut Erik Larholm ja Alingsåsin nykyinen päävalmentaja Mikael Franzén pitivät omat luentonsa.

ÅIFK:n Aku Kuusisto mukana TS3 kurssilla kaudella 2019–2020

Alta lisää tietoa tulevan kauden koulutustarjonnasta ja niiden sisällöistä, sekä tärkeimmät päivämäärät ja ilmoittautumisohjeet kurssille.

Taso 1 koulutus

Lasten valmennukseen syvälle pureutuva koulutus koostuu kolmesta viikonlopusta ja sisältää paljon asiaa lasten käsipallo- ja fysiikkavalmennuksesta. Koulutuksesta saa myös erinomaiset eväät harjoituksen rakenteen suunnitteluun.

Alkavan kauden koulutus järjestetään lokakuusta alkaen kolmena viikonloppuna Kisakalliossa: 4.–6.10.2019, 22.–24.11.2019 ja 24.–26.1.2020 Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä 20.8.2019.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa: https://finnhandball.net/tiedotteet/kutsu-taso-i-valmentajakoulutukseen/

Taso 1 muuntokoulutus

Kokeneemmille valmentajille ja entisille sekä nykyisille huippupelaajille Käsipalloliitto järjestää Taso 1 -muuntokoulutusta, jossa koulutusmateriaali käydään läpi yhdessä viikonlopussa, sekä etätehtävillä.

Kriteerit: 10 vuoden pelikokemus kansallisella huipputasolla (SM-liiga, SM-sarja, maajoukkue, ulkomaat) tai vanhan valmentajakoulutusjärjestelmän mukainen B-taso/II-taso Alkavan kauden koulutus järjestetään 17.–19.1.2020 Kisakalliossa ja kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on 29.11.2019.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa: https://finnhandball.net/tiedotteet/kutsu-taso-i-muuntokoulutukseen/

Taso 2 koulutus

Tason 2 koulutus suuntautuu 13–19-vuotiaiden nuorten käsipallo- ja fysiikkaharjoitteluun, harjoittelun suunnitteluun ja valmentajuuteen. Kriteerinä kurssille on hyväksytysti suoritettu Tason 1-koulutus.

Alkavan kauden koulutus järjestetään keväästä 2020 alkaen kolmena viikonloppuna Kisakalliossa: 7.–9.2.2020, 13.–15.3.2020 ja 25.–27.9.2020 ja kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.12.2019.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa: https://finnhandball.net/tiedotteet/kutsu-taso-ii-valmentajakoulutukseen-2/

Taso 3 ja EHF Master Coach

Tason 3 koulutus ja EHF Master Coach mahdollistetaan suomalaisille valmentajille yhteistyössä Ruotsin Käsipalloliiton kanssa. Jo useamman vuoden ajan kurssille valitut suomalaisvalmentajat ovat päässeet suorittamaan Tason 3-koulutusta Ruotsin liiton järjestämänä ja nyt myös EHF Master Coach sisältyy Ruotsin liiton koulutusvalikoimaan. Tason 3 koulutuksesta ja EHF Master Coach koulutuksesta saa lisätietoa Käsipalloliiton valmennuspäällikkö Jaakko Horellilta.

Kysy lisää tietoa ÅIFK:n jo kurssin käyneiltä valmentajilta tai katsasta koulutuskuvaukset linkin takaa liiton sivuilta: https://finnhandball.net/tiedotteet/valmentajakoulutukset-kiinnostaa/

ÅIFK kannustaa valmentajiaan ja kaikkia muitakin valmentajiksi haluavia osallistumaan kursseille!

Lisätietoa:


   
Lisää uutisia
Käsipallo
«  Marraskuu   »
Kategoriat