Esittely
Ottelutilastot
ÅIFK - BK-46
2018-2019 - Pojat A - AP SM-sarja
Klo 12:30 Samppalinnan palloiluhalli
30
Syy

Ennakkoinfo


APSM

ÅIFK - BK-46

Su 30.9 klo. 12.30

https://finnhandball.torneopal.fi/taso/ottelu.php?otteluid=466515

A-pojat jakoivat pisteet tasaisen taistelun jälkeen sunnuntaina


ÅIFK - BK-46 28-28 (16-16)

Åbo IFK:n vanhin poikajuniori-ikäluokka aloitti kautensa kotiottelulla Karjaan BK:ta vastaan. Vastustaja BK-46:n riveissä nähtiin myös liigaa pelaavia poikia, kun päivän vastustajista peräti neljä poikaa oli pelannut isoja minuutteja lauantaina BK:n edustusjoukkueen liigaottelussa. Myös ÅIFK:n riveissä nähtiin liigaringin mukana harjoittelevia pelaajia.

ÅIFK tuli otteluun vahvasti ja otti kymmenessä minuutissa 8-4 johtoaseman. Etenkin ottelun alussa Santeri Maijala oli lähes pysättämätön BK:n puolustukselle ja pääsi rynnimään 4 maalia ensimmäisellä kympillä puolinopeista ja asemahyökkäyksistä. BK tuli kuitenkin viidessä minuutissa takaisin tasoihin, kun ÅIFK:n hyökkäyspään huonot ratkaisut johtivat BK:n kontriin. Puoliajan loppu mentiin tasaisesti ja tauolle siirryttiin tilanteessa 16-16.


Vasta 15-vuotias vasuri Jonne Karttunen oli pakilla ennakkoluuloton ja hyökkäsi hyvin BK:n isompaa puolustusta vastaan.

Toisen puoliajan alkuun ÅIFK tuli vahvasti ja otti nopeasti kolmen maalin johtoaseman ennen BK-koneen käynnistymistä. Toisen puoliajan alku mentiin pienoisessa ÅIFK komennossa, kun poikien aktiivinen 3-2-1 puolustus pysäytti BK:n hyökkäykset kerta toisensa jälkeen. Reilu kymmenen minuuttia ennnen loppua aikalisänsä jälkeen karjaalaiset takoivat jälleen nopeassa tahdissa neljä maalia ja ottivat 7 minuuttia ennen loppua 25-27 johtoaseman.

Viimeisellä kahdella minuutilla nähtiin todellista taistelua, kun ÅIFK kavensi ensin Benjamin Fellmanin toimesta lukemiin 27-28. Karjaalaiset saivat pallon hallintaansa noin minuutti ennen täyttä aikaa ja pääsivät hyökkäämään aikalisänsä jälkeen. ÅIFK puolusti kuitenkin edelleen korkealta ja sai pallon hallintaansa 20 sekuntia ennen peliajan umpeutumista. Viimeisellä aikalisällä joukkue otti maalivahdin pois ja sopi ylivoimakuvion, joka johti Isak Lehvosen läpiajoon. BK puolustaja kuitenkin torppasi törkeästi läpiajon saaden tilanteesta suoran punaisen kortin. Peliajan umpeuduttua Santeri Maijala painoi tasoittavan rankkarin varmasti maaliin. Lopputulos kirjattiin oikeutetusti lukemiin 28-28.ÅIFK:sta pelipäällä oli 11 maalia maalannut Santeri Maijala, jonka lisäksi Isak Lehvonen oli loppuhetkillä rohkea hyökkäyspäässä. Puolustuksessa täyden päiväntyön tekivät myös korkealla hyvällä liikkeellään puolustanut Leevi Riihelä ja viimeisenä lukkona pohjalla vastustajien heittäjiä torpannut Kalle Kankaanpää. Viivapelaajat saivat nimensä myös hyökkäyspäässä maalisarakkeeseen. Vierasjoukkue BK:n vaarallisin pelaaja oli 9 maalia heittänyt Miska Henriksson, joka pystyi epätoivoisestakin hyökkäyksestä pamauttamaan pallon tarkasti maalin yläkulmaan.

"Tasainen ja varmasti myös viihdyttävä AP-matsi. Meidän hyökkäyspeli oli todella monipuolista tänään ja puolustus aggressiivinen. BK joutui tekemään hirvittävän työmäärän jokaisen maalinsa eteen. AP-peleissä vauhtia on paljon ja välillä ei pallo ihan pysy mukana, sen kanssa tehdään vielä töitä. Piste BK:lta on hyvä suoritus!",
sanoi A-poikien valmentaja Aku Kuusisto ottelun jälkeen.

A-poikien ottelut jatkuvat Vantaalla lauantaina 13.10., kun IFK matkaa Atlaksen vieraaksi.

Tilastot

ÅIFK – Santeri Maijala 11, Isak Lehvonen 5, Kalle Kankaanpää 3, Benjamin Fellman 3, Mikael Manderoos 3, Jonne Karttunen 2, Leevi Riihelä 1.
BK-46 – Miska Henriksson 9, Linus Lindberg 6, Linus Sjöman 4, Oliver Nordlund 4, Lucas Sundström 3, John Winberg 2.

Varoitukset: ÅIFK – 1: Lehvonen. BK-46– 2.
Ulosajot: ÅIFK – 3: Heinonen, Lehvonen, Kankaanpää. BK-46 – 2.
Suora ottelusta sulkeminen: BK-46 – Linus Lindberg.

Yleisö: 47.
Ottelupöytäkirja.


Ottelukuvat: Ari Soini

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
28 - 28
(16 - 16) (12 - 12)
BK-46
0' Maali Kankaanpää Kalle

1' Maali Maijala Santeri

2' Maali Karttunen Jonne

3' Maali Lehvonen Isak

4' Maali Kankaanpää Kalle

6' Maali Maijala Santeri

7' Maali Maijala Santeri

8' Maali Maijala Santeri

12' Varoitus Lehvonen Isak

16' Ohiheitto Manderoos Mikael

18' Maali Fellman Benjamin

21' Maali Maijala Santeri

25' Maali Karttunen Jonne

26' Maali Manderoos Mikael

26' Maali Maijala Santeri

27' Maali Maijala Santeri

27' Maali Lehvonen Isak

28' Ulosajo Heinonen Niko

29' Maali Maijala Santeri

31' Maali Lehvonen Isak

32' Maali Maijala Santeri

32' Ulosajo Kankaanpää Kalle

33' Maali Riihelä Leevi

39' Maali Lehvonen Isak

39' Maali Manderoos Mikael

42' Maali Manderoos Mikael

46' Maali Kankaanpää Kalle

48' Maali Lehvonen Isak

49' Ulosajo Lehvonen Isak

50' Maali Maijala Santeri

53' Maali Fellman Benjamin

59' Maali Maijala Santeri

59' Maali Fellman Benjamin
Lisää uutisia
Käsipallo
«  Kesäkuu   »
Kategoriat