ÅIFK Kilpa - HIFK

Peltola

Sunnuntaina pelattiin hienoa käsipalloa!

HIFK:tä vastaan kaksi pistettä ja hyvää peliä.

Viime viikkoisen lievän pettymykseen jälkeen uusi ottelu tuli onneksi nopeasti. Sunnuntaina Peltolassa pelattiin kaksi todella hyvää käsipallopeliä kun ÅIFK ja HIFK kohtasivat sekä kilpa- että haastajasarjan otteluissa. Erityisen mukavaa oli suurilukuinen yleisö joka kannusti niin koti- kuin vierasjoukkuetta. Lasten käsipalloa parhaimmillaan. Kilpasarjan ottelusta jäi kahden pisteen lisäksi käteen loistava nousu ja taistelu. Puoliajalla kotijoukkue oli kolmen maalin tappioasemassa, mutta tytöt sisuuntuivat ja päättivät aloittaa pelaamisen. Maali maalilta kotijoukkue repi ero pienemmäksi ja kun 5 minuuttia oli jäljellä ÅIFK johti jo 17–13 ja minuutti myöhemmin vielä 18–14. Mitä sitten viimeisillä minuuteilla tapahtui jää historiaan todellisena taisteluna molemmilta joukkueilta joka lopulta, päätyi HIFK:n kavennusmaaliin 18–17 kun vain 15 sekuntia oli jäljellä. Onneksi kotijoukkue onnistui pitämään palloa ja pisteet jäivät Turkuun juuri 18–17 numeroin.

Haastajapelissä vaihtui molemmilta joukkueilta suurin osa pelaajista ja peli oli todella hyvä haastajasarja peli. HIFK vei ottelun toki selvin numeroin 5-12 mutta kotijoukkueen pelaajat taistelivat hienosti kokeneempaa vastustajaa vastaan. Kun sekä peliaika että maalit jakaantuivat tasan niin voi sanoa, että tämä oli kauden parasta haastajasarjan pelaamista.

Tästä on todella hyvä jatkaa kohti lauantaita pelattavaa kilpasarjan peliä Riihimäellä!

Kuvista joukkue kiittää Rosan vanhempia!