13
MAR
12.50
Tytöt D, Kilpa D-09

Dicken - ÅIFK Kilpa   

Ruskeasuon liikuntahalli 2, Helsinki

Dicken-Åbo i Helsingfors inkommande lördag!

Dicken mot Åbo inkommande lördag

Efter några veckors paus är det dags för vår handbolskaravan att bege sig österut mot Helsingfors för att möte Dicken i två matcher, en i tävlingsserien och en i utmanarserien. Den förkortade säsongen 20-21 hann vi aldrig möta Dicken utan vårt senaste möte är från säsongen 19-20 då vi spelade endast i utmanarserien. De matcherna slutade båda med en förlust på ynka ett mål. Så nu har vi en chans för revanch för de förlusterna Det intressanta med att möte Dicken är att de var det första laget vi någonsin mötte som ett eget lag, det skedde 21.9.2019 i Samppalinna bollhall. Mycket boll har kastats sedan dess och kul har vi haft på vägen.

Vad kan vi då vänta oss av lördagens match? Om resultatet är det bättre att inte förutspå något men i matcherna gör vi vårt bästa så får vi se hur långt det räcker! I tävlingsmatchen kommer vi att pröva lite nya uppställningar och spelplatser så det skall bli kul att se hur spelarna anpassar sig till det. I utmanarserien skall vi se till att erbjuda alla så mycket speltid som bara möjligt. Det blir nog fler än bara de låsta spelarna som får stå över den matchen för att erbjuda tillräckligt med speltid för alla flickor. Det är det positiva problem vi har med en trupp på över 20 spelare!

Tävlingsseriematchen i Brunokärrs Idrottshall börjar 12.50 och utmanarseriematchen klockan 14.20

P.S Veckans viktigaste match spelas redan på fredag i Samppalinna då vi möter ÅIFK:s 09-pojklag. Start från klockan 16.00!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista