13
MAR
12.50
Tytöt D, Kilpa D-09

Dicken - ÅIFK Kilpa   

Ruskeasuon liikuntahalli 2, Helsinki

Ei pisteitä tällä kertaa

Dicken taas kerran meitä parempi,

Parhaamme yritimme mutta pisteet jäi Helsinkiin numeroin 28-21 ja 25-13. Vaikka ottelut päättyivät suhteellisen selkein numeroin jäi reissusta paljon hyvää käteen. Olimme taas todella suurella ryhmällä liikkeellä ja peliajan jakaminen oli haasteellista mutta kaikki pääsivät pelaamaan. Jos vaan pystymme pitämään tuon suuren ringin niin tästä ryhmästä kasvaa vielä hieno ja taitava joukkue.

Kilpasarjan pelissä meillä oli kyllä paikkamme mutta jostain syystä pelaajat päättivät heittää heittonsa maalivahdille sen sijaan että olisivat heittäneet maalivahdin ohi. Toisella puoliajalla tähän tuli muutos kun valmentaja lupasi että jos heitämme enemmän kulmiin kuin keskelle pelaamme torstaina polttopalloa. Tämä tehosi ja toisella puoliajalla enemmistö heitoista meni jo kulmiin ja sitä kautta maaliin. Apuvalmentaja laski että 14-16 heittoa meni suoraan päin maalivahtia joten jos edes osa olisi mennyt maaliin olisi ottelun kuva ollut toinen. No jatketaan treeniä!

Haastajapelissä oli uusi jengi kentällä ja moni tytöistä pelasi itselleen ihan uusilla paikoilla. Hyvin pelasivatkin ja moni tyttö uskalsi hakea ratkaisuja ja harhautuksia. Taisi muutama pelaaja tehdä ensimmäiset maalinsakin! Yes!

Ensi sunnuntaina jatketaan kotipeleillä, tällöin vastaan astelee HIFK.