SIF - ÅIFK

Fennia Arena

Lauantai-iltapäivän pisteet jäivät Siuntioon

SIF-ÅIFK 29-27 (13-11)

Sjundeå IF avasi pistetilinsä omassa pyhätössään käydyssä lauantai-iltapäivän kamppailussa ÅIFK:ia vastaan. Ottelu oli alusta asti tasainen ja ottelun alku oli varsin nopeaa ja viihteellistä käsipalloa. 16 minuutin jälkeen oltiin jo tilanteessa 10-9, mutta sitten pelin tempo hidastui kun molempien joukkueiden puolustukset saivat toisesta joukkueesta kiinni. Tauolle mentiin lukemissa 13-11, eli viimeisen 14 minuutin saldoksi tuli 3-2. Ensimmäisen puoliajan aikana kunnostautui erityisesti SIF:n maalivahti Mika Malassu, joka keräsi 9 torjuntaa.

Mika (Malassu) oli hyvä tänään. Tultiin hyviin paikkoihin mutta pallo ei mennyt maaliin ja se ratkaisi ottelun.
– Harry Wickström, valmentaja, ÅIFK

Toisella puoliajalla Siuntiosta näkyi tahto ja joukkue piti johtoasemansa koko ajan ja vaikka ÅIFK kampesi rinnalle tasatulokseen neljästi ei vauhti riittänyt ohittamiseen. Viimeisen 10 minuutin aikana SIF:n voittoa varmistelivat hyvin pelanneet Niklas Sillman ja Igor Trajkovski, jotka tekivät maaleja juuri oikealla hetkellä.

Tämä peli oli meille hieman vaikea, emme oikein päässeet vauhtiin. Tiedämme että osaamme huomattavasti paremmin kuin tämä.