6
MAA
17.00
Miehet edustus, Miesten SM-liiga

GRIFK - ÅIFK   

Kauniaisten Palloiluhalli

Edustusjoukkue Kauniaisiin pudotuspelit mielessä

Lähes koko alemman loppusarjan takaa-ajajana ja veitsi kurkulla pelannut edustusjoukkue on valmis haastamaan Grifk:n alemman loppusarjan viimeisessä ottelussa lauantaina. Piste Kauniasista riittäisi viemään turkulaiset pudotusepeleihin vuosien tauon jälkeen.

Ilmaiseksi ei Åifk ole jatkosarjassa mitään saanut, vaan osoittanut suurta sydäntä ja taistelutahtoa jatkosarjan otteluissa heikosti pelatun runkosarjan jälkeen. Tammikuun lopussa valmennusvastuun saaneet Aku Kuusisto ja Harrry Wikstöm ovat virittäneet kanrianlinnut oivaan kevätvireeseen. Hifk on kaatunut loppusarjassa jo kahdesti, mutta Grani on ollut selvästi vaikeampi vastus kahdessa edellisessä loppusarjan ottelussa. Runkosarjassa joukkueiden välillä nähtiin tasiaisia otteita ja lisäksi Åifk pudotti Granin Suomen Cupissa alkukaudesta vierasottelussa.

Grifk on jo varmistanut alemman loppusarjan voiton ja jää nähtäväski millä pelisuunnitelmalla kotijoukkue otteluun lähtee. Ainakin edellisellä kierroksella Hifkia vastaa Grifk kierrätti myös vähemmän pelituntumaa kauden aikana saaneita pelaajia. Varmaa on, että vierasjoukkue tulee huomenna jättämään kentälle kaikkensa.

Käsipallon SM-Liigan alempi loppusarja lauantai 6.3.2021

GrIFK - Åifk klo 17.00

Ottelua voi seurata selostettuna Solidsportilla:

https://solidsport.com/grifk-miehet/games/g/1zwvfv...

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista