26
HEL
18.30
Miehet edustus, Miesten SM-liiga

ÅIFK - GRIFK  

Samppalinna

OTTELUENNAKKO: GrIFK Åbon vieraaksi Turkuun

SM-liigan alemman jatkosarjan neljännen kierroksen ottelun lähtökohdat ovat selvät. Kaikki kolme jatkosarjan otteluaan vakuuttavasti kahdeksan maalin marginaalilla voittanut GrIFK varmistaisi vierasvoitolla loppusarjan voiton sekä puolivälieräpaikan jo ennen kahta viimeistä ottelukierrosta. Kotijoukkueen voitolla kaikki sijoitukset loppusarjassa olisivat ainakin teoriassa vielä mahdollisia.

Sarjatilanne kun HIFK:lla on yksi ottelu enemmän pelattuna: GrIFK 8p, HIFK 5p, ÅIFK 3p. Kaksi parasta joukkuetta puolivälieriin ylemmän jatkosarjan 3. ja 4. sijoittuneita vastaan.

Kotijoukkue kaipaa kipeästi pisteitä taistelussa jatkopaikasta. Vierasvoitto HIFK:sta edellisellä kierroksella toi joukkueen takaisin mukaan pudotuspelikamppailuun ja palautti varmasti kadoksissa ollutta itseluottamusta. Voitto perjantaina toisi lisää mahdollisuuksia viimeisille kierroksille mentäessä, mutta mahdollinen tappiokaan ei vielä jatkohaaveita täysin kaada. Joka tapauksessa ÅIFK:n on voitettava HIFK keksiviikkona 3.3. pelattavassa kotiottelussa, jotta pudotuspeleihin olisi mahdollisuuksia. Paljon on siis peleissä viimeisillä kierroksilla ja ensimmäinen mahdollisuus lisäpisteisiin on jo perjantaina!

SM-Liiga alempi jatkosarja:

ÅIFK - GrIFK

Samppalinnan palloiluhalli pe 26.2.
klo 18.30

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista