Syysloman käsisleiri
Julkaistu: 16.09.2019 00.00

Syysloman käsisleiri

ÅIFK Käsipallo – Syysloman käsipalloleiri 2019

Käsipalloseura ÅIFK järjestää lokakuussa 17.–18.10.2019 kaksipäiväisen käsipalloleirin Samppalinnan palloiluhallilla ja lähimaastossa 2007–2011 -syntyneille tytöille ja pojille.

Leirin pääteemoina harjoitellaan hyökkäystaitoja edustusjoukkueen liigapelaajien valmennuksessa:

  • Henkilökohtaiset hyökkäystaidot: läpiajotekniikka ja heittäminen
  • Erilaiset heittotekniikat – henkilökohtainen tekniikka
  • 2-3 pelaajan yhteistyö: ajopeli

Lisäksi ohjelmassa on monenlaista liikunnallista ohjelmaa sisä- ja ulkotiloissa.

Leiri pidetään torstaina ja perjantaina 17.–18.10.2019 ja ohjelmaa järjestetään päivittäin klo 9.00–15.00. Ovet ovat avoinna kuitenkin klo 8.00–16.00, jolloin leiriläiset voi tuoda ja hakea hallilta.

Käsipalloleirin hinta on 80 €/henkilö kahdelta päivältä ja 50 € yksittäinen leiripäivä. Hinta sisältää valmennuksen, ohjatut aktiviteetit, lounaan ja välipalan leiripäivän päätteeksi.

Ilmoittautuminen: camp[ät]hfaifk.fi. Ilmoita seuraavat tiedot:

  • Leiriläisen nimi ja syntymävuosi
  • Huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Mahdolliset ruoka-aineallergiat

Leirille voivat ilmoittautua kaikkien seurojen pelaajat ja myös käsipallosta kiinnostuneet ovat tervetulleita lajiin tutustumaan. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 6.10.2019 ja minimiosallistujamäärä leirille on 15 leiriläistä. Mahdolliset kysymykset osoitteeseen camp@hfaifk.fi

Leiriohjelma lähetetään ilmoittautuneille leirimaksun laskutuksen yhteydessä lähempänä leiriä. Käsipalloleirin valmennuksesta vastaavat ÅIFK:n edustusjoukkueen pelaajat. Harjoittelu tullaan toteuttamaan jokaista riittävästi haastavalla tasolla!

Viime kevään edustusjoukkueen leiri oli menestys – ilmoittaudu taas mukaan ja tule treenaaman käsipallotaitojasi yhdessä edustusjoukkueen kanssa!

Seuran uusimmat