ÅIFK - SIF  27 - 28

Samppalinnan palloiluhalli

Pisteet tahdolla Siuntioon

ÅIFK-SIF 27-28 (13-13)

ÅIFK:n naiset eivät keskiviikkona pystyneet hyödyntämään kotietuaan ottelussa Siuntiota vastaan. Ensimmäisellä jaksolla joukkueet menivät varsin tasaisesti rinta rinnan ja tilanne puoliajalla oli 13-13. Toisella jaksolla tekniset virheet, huolimaton puolustaminen ja kymmenkunta heittoa maalikehään tai suoraan maalivahtia päin antoivat Siuntiolle viiden maalin johdon jakson puolessa välissä. Linda Sipola maalissa teki hyvää työtä koko ottelun läpi, mutta ei pystynyt sytyttämään joukkuetta ajoissa. Amanda Saleniuksen kolmen maalin putki 50 min kohdalla herätti muutkin taistelemaan. Ingrid Lindbom avasi vihdoinkin heittokätensä ja näytti mihin pystyy ja ansaitsi sillä Lähitapiolan kolme tähteä. Ellen Norrgrann tehtaili taas 9 maalia ja Sara Pettersson onnistui häkittämään pallon viidesti. Hyvästä loppukiristä huolimatta Siuntion johto riitti ja pisteet menivät Siuntioon niukimmalla mahdollisella erolla.

ÅIFK – Ellen Norrgrann 9, Ingrid Lindbom 6, Sara Pettersson 5, Amanda Salenius 3, Emilia Dahl 2, Nelli Snellman 1, Malin Sjöblom 1.
SIF – Corinna Jensen 8, Valeriya Kirillova 7, Madeleine Lindholm 6, Pernilla Karlsson 2, Fanny Axberg 2, Aino Pietiläinen 1, Matilda Luuppala 1, Saara Lehtola 1.

Varoitukset: ÅIFK 2: Dahl 9', Nieminen 24'. SIF – 3.

Ulosajot: ÅIFK – 1×2 min: Salenius 50'. SIF – 4×2 min.

Erotuomarit: Robin Karlsson, Johan Skogberg