10
SYY
11.50
Tytöt B (2007, 2008), Tytöt B kilpa

ÅIFK Tytöt B - BK-46  12 - 30

Samppalinna

Sunnuntaina pelataan Samppalinnassa

Kausi käynnistyy sunnuntaina kolmella ottelulla

Kausi 2023-2024 alkaa toden teolla tulvana sunnuntaina Samppalinnassa täyden kolmen ottelun voimalla. B-junnujen sarjassa kohtaamme BK-46:n Karjaalta ja C09-sarjasa kohtaamme Dicken Helsingistä sekä kilpa- että haastajasarjan otteluissa

C09-sarjassa homma jatkuu kuten viime kaudella, joukkueeseen ei ole tullut suurempia muutoksia eikä pelitapaankaan olla tekemässä mitään suurempia kikkoja. Ero viime kauteen tulee siitä, että kilpasarjaan ei enää lukita pelaajia, joten samat pelaajat ovat käytettävissä molemmissa peleissä, pelin kehittymisen ja mielekkyyden kannalta tulee joukkueisiin kuitenkin muutoksia pelien välillä. 09-sarja tulee olemaan viimekauden tapaan olemaan tasainen mutta ei kauden tavoitteeksi voi laittaa muuta kuin viime kauden Final 4 paikan uusiminen. Kova on tavoite mutta on se hyvällä pelillä saavutettavissa.

B-junnuissa onkin sitten paljoon uutta ja jännittävää. Tytöt ovat kiivenneet askeleen eteenpäin urallaan ja siirtyvät tällä kaudella uuteen sarjaan, uuteen palloon ja liisteriin. Sarjamuutoksen myötä myös vastustajat muuttuvat, kun B-junnuissa pelaavat sekä 08- että 07-syntyneitä pelaajia. Tämän lisäksi sarjassa, kuten myös meillä, pelaa yli-ikäisluvalla 06:sia ja 09 vuoden nuorempina.

Joukkueemme runko koostuu viimekaudella C08-sarjaa pelanneista pelaajista sekä muutamasta 09 syntyneestä mutta olemme iloksemme saaneet mukaan muutaman 06-syntyneen ”konkari-vahvistuksen”. Aurora palaa käsipallon pariin muutaman vuoden jälkeen, Amanda tulee joukkueeseen Argentiinasta vaihto-oppilasvuoden ajaksi ja Lotta palaa kasvattajaseuraansa viime kauden B-sarjan suomenmestareista.

Selkeää tulostavoitetta B-junnuilla ei ole vaan tavoite on pelin parantuminen ottelu ottelulta. Kaikkia pelejä lähdetään voittamaan ja antamaan kaikkemme. Pelin päätyttyä nähdään sitten mihin se on riittänyt.

Nähdään sunnuntaina Sampplinnassa!

Tilastot

12 - 30

BK-46
7 - 125 - 18

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista