ÅIFK 💛 PIF
Pojat C (2009)Julkaistu: 05.01.2024 09.09

ÅIFK 💛 PIF

WMG Cup i Pargas på söndagen

Hösten 2023 var fylld av samarbete mellan ÅIFK och PIF. Vi trivs bra tillsammans och samarbetet som vi har på högsta nivå med herrlagen fortsätter naturligt vid gräsrötterna. Under hösten fick vi lyft i vårt spel från träningsmatcher med Piffens C-pojkar och C-flickor. Nu när KyIF Cupen vi hade väntat på blev inhiberad för vår åldersklass tog vi raska tag för att lappa på med träningsmatcher innan serien fortsätter.

Vi frågade våra vänner i Piffen om de ville ha lite flera träningsmatcher i fritt format och svaret var ja. Tack till Piffens C-pojkar – Linda, Johanna, Gustaf & co – samt C-flickor – Jessica, Ullis & co för snabba tag och en "can do" inställning!

Sedan arenan… Ja, den enda hallen i närområdet som var ledig var PIUG, så vi reserverade den. Tack till Piffen och Pargas stad för hjälpen! Domare fick vi från Piffens härliga A-flickor – tack Ida och Lotta. Och när det trots allt är tävling så behövs förstås något pris till vinnarna – tack till Kim och WMG för det!

Nu är det alltså klappat och klart för en supertrevlig handbollsdag med tre lag som spelar med dubbelmöten i Blixten format (25 minuter matcher) från morgonen klockan nio till fyra på eftermiddagen.

Det är inte alltför ofta som ÅIFK ordnar en turnering i Pargas, men då vi jobbar tillsammans blir allt möjligt och till och med lätt!

Välkommen till Samppa… PIUG på söndagen den 7 januari för att kolla på fartfylld och glad juniorhandboll!