Lisää treeniä ottelusiirrosta ja kiitos Porvoo!
Pojat C (2009)Julkaistu: 22.10.2023 09.23

Lisää treeniä ottelusiirrosta ja kiitos Porvoo!

ÅIFK-Akilles 22.10 16.12. kl 18.45, Samppalinna

Joskus ottelun voi peruuttaa ihan hyvässä hengessä ja asioista sopien. Junnuissa on tietysti kovin erilaista kuin aikuisissa, mutta ideana on aina, että peli pelataan. Milllään muulla tuskin on oikeasti väliä.

Koska viikonlopun ottelumme siirtyi, niin otteluennakon ja -raportin sijaan tulee nyt lyhyt ja kiva peruutuskertomus:

Kaikki alkoi tietysti siitä, että pääsiäislsyyslomalle su 22.10. oli asetettu CP09-ottelu ÅIFK-Akilles. No, Porvoosta voimakaksikko Ric ja Ron soitteli meille noin neljä viikkoa ennen ottelua ja kysyivät mahdollisuutta siirtää. Tietty hallitilanne Turussa on huono, mutta lupasimme katsoa ja joukkueenjohtajamme Matias perkasi kaikki hallivuorot helmikuun alkuun asti ja löysi kaksi puoliksi vapaata kenttävuoroa. Otteluasettajamme ja valmentajamme olivat myös mukana tsekkaamassa tilannetta ja löydettiin pieni mahdollisuus ratkaisuun, joka oli kaikille riittävän hyvä.

Näistä kahdesta päivästä huomasimme, että toinen osuu jo asetettuun toisen matsin haarukkaan ja toinen porvoolaisten omalle Tomte Cup -turnaukselle. Tästä ilmoitimme ja porvoolaiset sanoivat sitten hetken mietittyään, että kyllä heille sopii tulla pelaamaan oma tonttuilu huomioidenkin.

Nyt olemme sitten syysloman aikana treenanneet hieman pienemmissä ryhmässä isommalla sykkeellä eikä ole tarvinnut miettiä lepäämistä matsia varten, vaan ollaan vedetty jäätäviä heitto- ja juoksumääriä ihan sata lasissa. Kun peruuntunut otteluvuoro hyödynnettiin, niin plussan puolelle tuli pari tuntia enemmän treeniä, mikä tekee noin sata heittoa, hyppyä tai 1000 nopeaa juoksuaskelta lisää pelaajaa kohden. Ei huonoa sekään. Koulun penkki ei myöskään paina, eli edellytykset kovalle treenamiselle on parhaat mahdolliset, kun on vain treeni, lepo ja sosiaalinen elämä. Urheilijan parasta arkea, siis.

Tack Borgå Akilles och välkommen till Åbo för årets näst sista CP09-match den 16 december!