GrIFK - ÅIFK   32 - 19

Kauniaisten palloiluhalli

Ensikertalaisten juhlaa Kauniaisissa

GrIFK-ÅIFK, 32-19 (16-8)

ÅIFK:n C-pojat avasivat sarjakautensa lauantaina ottelulla sisarseura GrIFK:ia vastaan. Valmistavan viikon aikana kokoonapano kapeni vielä, kun nuhaisina jäi pelistä pois kaksi poikaa. Näin otteluun mentiin 10 pelaajalla, joista kolme pelasi ensimmäistä sarjaotteluaan. Pojat aloittivat ottelun reippaasti ja ajassa 10.05 ensimmäistä otteluaan pelaavalle Bastian Fellmanille kirjattiin ensimmäinen sarjamaali, joka oli kavennus tilanteeseen 5-4. Kun puolet ensimmäistä erää oli pelattu tilanne oli vielä 6-5, jolloin Grani vastasi tilanteeseen ottamalla aikalisän. Ohut penkki ja turhan kova tempo painoi jo tässä vaiheessa ÅIFK:n peliä ja Grani juoksikin taukojohtoon luvuin 16–8.

Tauolla pojat päättivät tehdä comebackin otteluun ja ottivat toisen erän viiden ensimmäisen minuutin aikana Granista 5-0 niskalenkin, joka pysyi Granin aikalisään asti. Sen jälkeen peli eteni tasaisissa merkeissä 12 minuutille, jonka jälkeen Grani taas hyödynsi ÅIFK:n väsymystä seilaten rauhassa tilanteesta 19-16 mukavaan 32-19 voittoon ottelun viimeisen 12 minuutin aikana. ÅIFK:ssa maalit jakautuivat peliajan tavoin tasaisesti – seitsemän pelaajaa kymmenestä sai maalimerkinnän ja kaksi pelaajaa odottaa vielä että saisi kuparisen rikki.

Saimme ottelusta hieman enemmän kuin pyysimme ja odotimme. Uudet pelaajamme saivat paljon peliaikaa ja kiittivät luottamuksesta vahvalla pelillä. Ted Holmström, joka kahden treenin jälkeen meni nyt kovaan matsiin sekä tolppien väliin että kentälle oli ehdottomasti päivän kovin tsemppaaja. Kaikki pelaajat – uudet ja kokeneet yhtälailla – esittelivät tänään hienosti osaamistaan ja myös mitä on treenattu. Granille kiitos kovasta vastuksesta, joka tekee meistä parempia. Tästä on hyvä jatkaa ensi lauantain Dicken Cupin kautta lokakuun tiiviseen peli viikossa -rytmiin!