14
TAM
12.50
Tytöt D11 (2010-2011), D-tytöt 11 haastajasarja

ÅIFK - Akilles  4 - 32

Peltola

Lauantaina satoi vettä, opimme uutta ja saimme paljon uusia kokemuksia

Lauantai tarjosi paljon oppia ja uusia kokemuksia

Lauantaina kohtasimme Porvoon Akilleksen kotikentällä Peltolassa. Uutena joukkueena, jossa suurin osa ovat uusia lajin parissa niin lähdimme peliin sillä ajatuksella, että kaikille tulisi peliaikaa ja kokemuksia eri pelipaikoista. Vierasjoukkue oli selkeästi valmiimpi joukkue ja heillä oli muutama todella taitava yksilö, joten numerot olivat alusta saakka aika selvät. Se asia joka numeroista ei näy on se, että kotijoukkueen tytöt uskalsivat ottaa vastuuta ja heittivät todella paljon. Valitettavasti suuri osa heitoista suuntautuivat tällä kertaa joko suoraan maalivahdille tai sitten maalin ohi. Mutta ei murehdita tätä vaan harjoitellaan heittoja vielä lisää. Toinen asia joka tuli esille on että meidän pitää vielä treenata syöttöjä sekä harhautuksia ja läpimurtoja, on helpompaa tehdä maali kun on päässyt pelaajasta ohi kun joutuu heittämään puolustajan edestä.

Puolustuspäässä tehtiin monta hienoa suoritusta ja on hyvä muistaa, että käsipallossa ei kannata murehtia, jos tulee keltaisia kortteja tai kahden minuutin ulosajoja. Vaikka ne eivät ole toivottavia niin kuuluvat ne käsipalloon. Kun puolustaa kovaa tulee välillä puolustettua vähän liiankin kovaa. Myös maalivahtimme pelasi hienosti ja teki monia hienoja torjuntoja!

Maanantaina kokoonnumme taas ja jatkamme harjoittelua ja hauskanpitoa. Jos treeneissä on kivaa niin oppii sitä yleensä myös hyviä asioita! Kiitoksia vastustajalle ja tuomareille hyvästä pelistä ja kiitos kaikille jotka olivat paikalla meitä kannustamassa. Ei muuta kuin kohti seuraavaa peliä joka on kahden viikon kuluttua Tammisaaressa.