30
MAA
19.30
Pojat A, APSM 2022-2023

ÅIFK - GrIFK  39 - 28

Samppalinnan palloiluhalli

Voitto Granista ja seuraavaksi Tanskaan

A-pojat päättivät runkosarjapelinsä voittoon Granista Samppalinnan illassa maalein 39 - 28 (16 - 15). Tasaisen ensimmäisen puolikkaan jälkeen kotijoukkue paransi selvästi puolustustaan sekä maalivahtipeliään jälkimmäiselle ja karkasi vastahyökkäyksillä Granin tavoittamattomiin. Pisteet Turkuun ansaitusti ja mahdollisuus välierien kotietuun säilyi. Voitto varmisti Åbolle vähintään kolmannen sijan runkosarjassa, Grani jää varmuudella neljänneksi mutta paikka välierissä ei ole enää uhattuna. Tällä hetkellä Åifk on sarjakärjessä kaksi ottelua enemmän pelanneena kuin Cocks ja Hifk. Runkosarja on pelataan valmiiksi 6.4. mennessä jolloin välieräparit ja kotiedun saajat ovat selvillä.

Jatko-ohjelmasta tiedotetaan joukkueen sivuilla. Sarjan päätöskierroksia voi seurata tulospalvelusta: https://tulospalvelu.finnhandball.net/taso/sarja.p...

Joukkue suuntaa viikonlopputauon jälkeen seuraavaksi Tanskan Koldingiin kansainväliseen pääsiäisturnaukseen valmistautumaan kotimaan mitalipeleihin. Alkulohkossa kohdataan ainakin saksalaisia ja hollantilaisia joukkueita.

Tilastot

39 - 28

GrIFK
16 - 1523 - 13

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista