8
HEL
19.15
Pojat A, APSM 2022-2023

ÅIFK - Dicken  31 - 29

Samppalinnan palloiluhalli

Vahvistunut Dicken A-poikien vieraaksi

Vuoden alun kahden PIF voiton jälkeen, A-pojat kärsivät tammikuun viimeisenä viikonloppuna kirvelevän tappion SIF:lle Siuntiossa maalein 37 - 34 (18- 16).

Seuraavaksi Samppalinnaan vieraaksi saapuu Dickenin A-pojat. Syyskauden viiden perättäisen tappion jälkeen on Dicken selkeästi alkuvuodesta piristynyt ja voittanut kaksi edellistä SM-sarjan otteluaan. Pääsyynä kelkan kääntymiseen on se, että seura on peluuttanut SM-liigan parasta maalintekijäänsä Benjamin Peitsaroa myös A-junioripeleissä ja joukkueeseen on liittynyt syyskauden Saksan Bundesliigan Füchse Berliinin junioriakatemiaan kuulunut Anton Koskue. Dicken haluaa selvästi vielä taistella paikasta A-poikien kevään mitalipeleissä ja se tarvitsee kipeästi pisteitä myös Turusta. Kotijoukkueen voittaessa keskiviikkona, voidaan Åifk:n A-poikien välieräpaikkaa pitää lähes varmana. Åifk on sarjataulukossa kuusi pistettä Dickeniä edellä yhden pelin enemmän pelanneena. Ottelun tekee mielenkiintoiseksi myös se, että miesten SM-liigan jatkosarja käynnistyy tulevana lauantaina ottelulla Dicken - Åifk. Osa keskiviikkona pelaavista kohtaavat siis kahteen kertaan viikon sisään taistelussa eri sarjojen pisteistä. Tule katsomaan lähettääkö Dicken liigaduonsa Turkuun ja saako kotijoukkue heidät pysäytettyä?!?

Viime kotiottelussa Samppalinna oli täynnä katsojia seuraamassa vauhdikasta A-junioreiden paikallisottelua, miten keskiviikkona?!? Buffa auki, vapaa pääsy.

A-junioreiden SM-sarja Åifk - Dicken keskiviikko 8.2.2023 klo 19.15

Tilastot

31 - 29

Dicken
19 - 1212 - 17

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista