11
HEL
18.00
Miehet edustus, SM-liiga 2022-2023

Dicken - ÅIFK   

Pirkkolan Palloiluhalli

Alempi jatkosarja alkaa lauantaina!

Miesten SM-liiga jatkuu lauantaina 11.2. alemman jatkosarjan ottelulla Dicken-ÅIFK. Alemmassa jatkosarjassa kolme joukkuetta – Dicken, SIF ja ÅIFK pelaavat kaksinkertaisen sarjan ja kaksi parasta jatkaa SM-liigan välieriin. Runkosarjan sijoituksen perusteella Dicken on saanut mukaansa 3 pistettä etumatkaa, Siuntio kaksi pistettä ja ÅIFK pisteen.

Jatkosarjaan lähdetään vain yhden pisteen takamatkalta ja tavoitteena on vain ja ainoastaan kammeta itsemme vielä playoff-paikalle. Vuodenvaihde ei ole kohdellut joukkuetta hyvin ja se on myönnettävä. Mulla on kasassa silti motivoitunut porukka ja olen varma pystyvämme löytämään keinot pelata pisteistä. Olemme koko ajan harjoitelleet hyvin ja nyt on neljä peliä aikaa tehdä maksimitulosta. Näitä pelejä on odotettu!

- Aku Kuusisto, valmentaja, ÅIFK

Matkalla välieriin ÅIFK:lle on siis tärkeää onnistua jokaisessa ottelussa ja napata kaikki mahdolliset pisteet kotiin. Alemmassa jatkosarjassa on kaksi kotiottelua – talvilomalla pelataan lauantaina 25.2. klo 14 Samppalinnassa ÅIFK-SIF ja torstaina maaliskuun 16. päivänä pelataan klo 19.15 Dickeniä vastaan.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista