ÅIFK - HIFK  31 - 31

Samppalinnan palloiluhalli/bollhall

ÅIFK rikkoi tappioputken ja piti pisteen Turussa

ÅIFK-HIFK 31-31 (16-15)

ÅIFK:n miesten joukkue rikkoi lauantaina 12 ottelun ja 8 kuukauden pituiseksi venyneen tappioputkensa ottamalla sisarseura HIFK:lta pisteen tiukassa trillerissä, jossa paikalla ollut yleisö ja Solidsportin äärellä Open Dayn ilmaisottelua seuranneet saivat nauttia vauhdikkaasta taistelusta. ICYMI: Ottelu on vieläkin nähtävissä ilmaiseksi Solidsportilla!

Ensimmäisellä puoliajalla Kristian Jansson (⭐️⭐️⭐️) pelasi erittäin vahvasti ja piti ÅIFK:n mukana pelissä. Vartin pelin jälkeen HIFK repi parin maalin kaulan, joka lopussa kurottiin umpeen nuorin voimin, kun maaliin astui Eero Virtanen ja ensimmäistä liigaotteluaan pelannut Liam Ranta-Aho teki ensimmäisen liigamaalinsa ajassa 26.41. Puoliaikajohdon sinetöi Cajus Maskula lukemiin 16-15.

Ottelun ÅIFK-HIFK kohokohdat

Toisella puoliskolla ÅIFK pääsi niskan päälle ja pysyi hyvässä johdossa yli 20 minuuttia, mutta sitten tuli voittamisen pelko. Tässä vaiheessa esiin astui onneksi pisteen Turkuun vasaroinut Wilhelm Hammarberg, joka oli kolmella tärkeällä maalillaan ÅIFK:n ainoa maalintekijä viimeisen 12 minuutin aikana.