A-poikien Åbo Cup 2020

A-poikien Åbo Cup 2020 - sunnuntaina 6.9. Samppalinnassa


Åbo IFK:n A-pojat järjestävät AP-ikäisille (2001-2003) yhden päivän turnauksen Samppalinnan palloiluhallilla sunnuntaina 6.9.2020. Tarkoituksena on järjestää AP-joukkueille kaivattuja harjoitusotteluita ennen sarjapelien alkamista.

Turnaus järjestetään Turussa jo kolmatta vuotta peräkkäin. Syksyn 2020 turnaukseen ilmoittautuivat isäntäjoukkueen lisäksi GrIFK:n, Cocksin, HIFK:n ja SIF:n A-poikien joukkueet. Selvästi odotettu syksyn turnaus täyttyi vain vajaassa vuorokaudessa julkaisusta!

Turnauksen ottelut streamataan turnauksen omalla Solidsport-kanavalla. Yksittäisen ottelun saat katsottavaksesi vain 3 euron hintaan ja kaikki päivän pelit näet 9,90€ maksavalla päiväpassilla.Otteluihin on ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa Turkuun!

OTTELUOHJELMA:

10.00 SIF - ÅIFK
10.50 GrIFK - Cocks
11.40 SIF - HIFK
12.30 ÅIFK - GrIFK
13.20 Cocks - HIFK
Lounastauko
15.00 GrIFK - SIF
15.50 ÅIFK - Cocks
16.40 HIFK - GrIFK
17.30 Cocks - SIF
18.20 HIFK - ÅIFK

Kaikki ottelut pelataan Samppalinnan palloiluhallilla.
Peliaika 2x15min, puoliaika 5min.
Joukkueilla on käytössä 1x timeout / ottelu ja muuten pelataan Käsipalloliiton kilpailusääntöjen mukaisesti.

Otteluohjelma ja tulokset - päivitetään turnauspäivän aikana.

LISÄÄ TIETOA:

ÅIFK järjestää ruokailun pelipaikalla turnauksen otteluiden välissä. Ruoan hinta on 9 €/henkilö ja se tilataan etukäteen. Lisäksi osallistuvilta joukkueilta kerätään 120€ turnausmaksuna mm. tuomarikulujen kattamiseen. Ruokailut ja turnausmaksut laskutetaan vasta lähempänä turnausta.

Huomioimme turnausjärjestelyissä voimassaolevat ohjeistukset koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi. Pyrimme mahdollistamaan turvavälien toteutumisen yleisölle ja joukkueille turnauspäivän aikana ja tarjoamme riittävät mahdollisuudet käsihygieniasta huolehtimiseen. Poikkeuksellisesti pyydämme, että mahdollisimman moni vanhempi valitsisi tarjoamamme SolidSport Finlandin livestreamit turnauksen seuraamiseksi. Hallli ja kahvio ovat kuitenkin avoinna innokkaimmalle liveyleisölle!

Yhteystiedot:
A-poikien joukkueenjohtaja Pasi Lehvonen, pasi@hfaifk.fi
Valmentaja Aku Kuusisto, aku@hfaifk.fi

Kuvia syksyn 2019 Åbo Cupista


   
Lisää uutisia
Käsipallo
«  Joulukuu   »
Kategoriat