Korona-rajoitukset päivitetty 14.4.2021
Julkaistu: 14.04.2021 12.53

Korona-rajoitukset päivitetty 14.4.2021

Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmän 13.4. antamalla suosituksella ja Turun kaupungin linjauksella 13–19-vuotiaiden harjoitusvuorojen keskeytys ulkotiloissa päättyy.

Ohjattu harrastustoiminta ulkoliikuntapaikoilla on 13.4. alkaen sallittua alle 20-vuotiaille

=> meille se tarkoittaa että P20, P17, T13-14 saavat 14.4.2021 alkaen harjoitella ULKOkentillä (Naiset, MIehet, Ikämiehet, Perhefudis edelleen tauolla/omatoimisella)

Harjoittelu tulee toteuttaa ilman lähikontaktia.

Ulkokenttien yhteydessä olevat pukutilat ovat edelleen suljettuina.

Sisäliikuntatilojen osalta Turun kaupunki jatkaa voimassa olevia rajoituksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tämän johdosta kunnallisten sisäliikuntapaikkojen vuoroja perutaan 19.–25.4.21 väliseltä ajalta. Sisäliikuntatilojen peruutukset koskevat vuonna 2007 syntyneiden ja sitä vanhempien vuoroja sekä vuoroja, joilla liikkuu sekä aikuisia että lapsia. Sisäliikuntatiloja saa käyttää vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien harrastustoimintaan sekä aikuisten huippu-urheiluun.

=> eli sisäliikuntavuoroilla vain 2008 syntyneet ja sitä nuoremmat!

Lasten ja nuorten harrastustoiminnassa on edelleen noudatettava aiemmin ilmoitettuja ohjeita ja suosituksia.

Turun kaupunki muistuttaa, että aikuisilla on edelleen suuri vastuu koronaviruksen leviämisen ehkäisemisessä. Aikuisten tulee noudattaa voimassa olevia ohjeistuksia, jotta lasten ja nuorten ulkoliikuntavuoroja ei jouduttaisi uudelleen keskeyttämään.

Huom!

Edelleen pidetään huolta siitä että ryhmät pysyvät erillään eli kaikki eritysohjeet kentälle saapumisesta ja lähtemisestä edelleen voimassa! Kentälle ei siis mennä ennen kuin oma vuoro alkaa ja kentältä lähdetään heti kun oma vuoro päättyy!

Lähitapiola Areenan kaikki erityisohjeet ennallaan - muistakaa tulo/lähtöportit; kasvomaskien käyttö; vain pelaajat ja välttämättömät toimihenkilöt Areenalla.

Vain 2008 ja nuoremmat Lähitapiolan vuoroilla!