Miika Mäenpää P12 Haasteryhmän vastuuvalmentajaksi
Julkaistu: 01.11.2020 00.00

Miika Mäenpää P12 Haasteryhmän vastuuvalmentajaksi

Marraskuussa 2020 muodostetaan isosta 2009-syntyneiden harjoitteluryhmästä kaksi erillistä joukkuetta, kilpa- ja haastejoukkueet, kaudelle 2020-21. Molemmilla joukkueilla tulee olemaan omat valmentajat ja muut taustahenkilöt

Seuran pelaajakehityksen näkökulmasta tavoite on kehittää pelaajia kohti heidän omaa parasta tasoaan. Tulemme tarjoamaan jokaisella pelaajalle laadukkaan ympäristön edetä omalla pelaajapolullaan.

Molempien joukkueiden toiminnan laatu tullaan pitämään korkealla tasolla, ja haasteryhmästä esiin nousevilla pelaajilla tulee olemaan aito mahdollisuus nousta kilparyhmään.

MIIKA MÄENPÄÄ, haastejoukkueen vastuuvalmentaja

Mahtavaa että saimme Miikan sitoutumaan vastuuvalmentajan tehtävään juuri haastejoukkueen puolelle. Miikalla on aina työhanskat kädessä ja toiminta on aina todella pelaajalähtöistä. Miikan intohimo tulee tarttumaan niin haastejoukkueen pelaajiin kuin taustoihinkin, taustoittaa valmennuspäällikkö Jarkko Tallqvist.

Miikan omin sanoin:

Olen 35-vuotias jalkapalloa rakastava ja siihen intohimoisesti suhtautuva valmentaja, joka haluaa oppia lajista aina enemmän ja enemmän. Nautin treenaamisesta lasten ja nuorten kanssa. Pyrin omalla innostavalla otteellani "tartuttamaan" kipinän ja palon lajiin sekä opettamaan pelin ymmärtämistä. Yksi tärkeä arvo minulle on aina pyrkiä luomaan joukkueeseen hyvä yhteishenki ja opettaa pelaajia toimimaan yhdessä. Haluan, että pelaaja tuntee kuuluvansa ryhmään ja kasvaa "me-henkeen eikä minä-henkeen". Uskon ja tiedän, että kun pelaajien ja valmennuksen välille saadaan luotua luottamuksellinen, kannustava ja hyvä yhteishenki, niin pelaajat viihtyvät ja kehittyvät parhaiten. Pelaajat saavat kokea turvallisessa ympäristössä onnistumisen ja epäonnistumisen hetkiä, jotka kuuluvat niin urheiluun kuin elämäänkin.

Pelaajaura:

Hannunniittu, Turun Nappulaliiga FC Inter D- jun - ASM, kaikki ikäluokat
TPS A 1 div.
LTU MEDU 3. div.

Valmentajaura: Inter C-jun, valmentaja FC Kaarina A-jun, valmentaja Kaarinan Nappulat (KaaNa), valmentaja FC Inter pojat 8 v.- 14 v. (02-syntyneet) yhteensä 6 vuotta, valmentaja Inter 05-syntyneet, vastuuvalmentaja Åbo IFK 06/07-syntyneet, 3-vuotta, vastuuvalmentaja

Valmennuspäällikkö, Jarkko Tallqvist

”Olemme todella tyytyväisiä Peterin ja Miikan saamisesta 2009 ikäluokan vastuuvalmentajiksi kaudelle 2021. Molemmat herrat omaavat seuran linjan mukaisen käsityksen jalkapallosta, sekä ovat tunnetusti kovia tekemään töitä, nimenomaan harjoituskentällä. ÅIFK:n valmennuslinjan mukaisen pelaajaprofiilin saavuttamiseksi tämä on meille tärkeä askel oikeaan suuntaan. Pystymme näin tarjoamaan paremmin kohdistettua kilpailullista toimintaa pelaajille sekä luomaan entistä houkuttelevamman ympäristön harrastaa jalkapalloa ÅIFK:ssa.

Mahtavaa, että saimme teidät jatkamaan seurassa ja tsemppiä uusiin työnkuviin syksyllä 2020!”


Seuran uusimmat