Yleiset ohjeet koskien treenejä Impivaaran jalkapallohallissa
Julkaistu: 30.10.2020 00.00

Yleiset ohjeet koskien treenejä Impivaaran jalkapallohallissa

Kaikkien tulee noudattaa turvaetäisyyksiä, yskimis- ja käsihygieniaa sekä muita viranomaisohjeita. Sairaana ei saa tulla liikuntapaikoille. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat suosituksia. Liikuntapaikalla on joko käsienpesumahdollisuus tai käsidesiä.


1. Määräys: Impivaaran jalkapallohallissa edellytetään 2.11.2020 alkaen kasvomaskin käyttöä
yli 15-vuotiailta muun kuin liikuntasuorituksen aikana. Valmentajat ja pelaajat saavat riisua maskin urheilusuorituksen ajaksi, muut toimihenkilöt pitävät maskin päällä koko ajan. Maskin käyttövelvoite on puku-, aula- ja katsomotiloissa kaikilla yli 15-vuotiailla henkilöillä.


2. Sisäliikuntatiloihin saapuminen ja niistä poistuminen
Ryhmiä ohjeistetaan saapumaan sisäliikuntatilaan/-rakennukseen vasta oman vuoronsa alkaessa. Samoin liikuntatilasta/-rakennuksesta tulee poistua oman vuoron päättymiseen mennessä.

Eli sisään halliin tasalta – ja ulos hallista tasalta (jos vuoro esim. klo 15-16 niin sisään vasta klo 15 ja ulkona täytyy olla klo 16!)

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että:

Ryhmä kokoontuu ULKONA ja odottaa että edellinen ryhmä on poistunut hallista. Ryhmä menee yhtenä ryhmänä sisään halliin valmentajan (tai esim. jojon johdolla). Ulkovaatteiden jättö pukuhuoneeseen, nappikset jalkaan ja nopeasti kentälle. Aika liikuntatiloissa hieman lyhenee, mutta tällä tavalla kenenkään vuoroja ei tarvitse perua tai tehdä uusia vuoroja esim. 15 minuuttia lyhyempinä. Kenttävuoro päättyy xx.50 (esim. 17.50) jolloin pukukoppiin – ulkovaatteet päälle – ulkona hallista ollaan tasan (klo 18.00)

Huom!

Ensisijainen suositus on, että saattajat/vanhemmat/huoltajat, ym. eivät tule lainkaan sisään liikuntapaikoille.

Mahdollisissa jonotus-/odotustilanteissa on tärkeää huomioida riittävät turvaetäisyydet.