Huippujengi, huipputulos!
28.6.2019 20:02 Uutiset / P15 (2004) C

Impparin nurmella pelattiin tänään tärkeistä pisteistä. Vastassa sarjan jo voittanut Porin Jazz.

Kaikillahan se tiedossa oli, mitä oli panoksena. Ei enempää eikä vähempää kuin paikka Etelä-Länsiliigaan.

Peli lähti käyntiin tasaisena vääntönä. Tilanteita oli molemmissa päissä vaikka ehkä pallonhallinta oli ensimmäisellä puolikkaalla Åbolla. Åbo aloitti maalinteon Drenin maalilla. Kauaa ei keritty johtoasemasta nauttia, Jazz tasoitti ja puoliajalle mentiin 1-1 tilanteessa.

Toisella puoliajalla pallonhallinta siirtyi Jazzille. Taistelu jokaisesta pallosta oli kovaa ja vaarallisia tilanteita oli niin Åbon maalilla kuin Jazzinkin maalilla. Toisen puoliajan loppupuolella vastuuvalmentaja teki nerokkaita pelipaikkojen vaihtoja, joiden tuloksena Dren upotti toisen osuman Jazzin verkkoon. Kovasta ja hyvästä yrityksestä huolimatta Jazz joutui tyytymään lopputulokseen 2-1. Åbo voitti.

Vielä huikeammaksi lopputuloksen tekee se, että avauksenpelaajista poissa pelistä oli Arshia, Julius, John ja Valtterikin osittain. Silti tehtiin yhdessä töitä yhteisen tavoitteen eteen. Lisäksi kiitos 05 pelaajille, jotka ovat aina olleet valmiina auttamaan peleissä. Tänään tuloksena Alueliigan 2. sija ja nousu Etelä-Länsiliigaan. Tämä vetää jojonkin jo aivan sanattomaksi!


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat