ÅIFK - TPK  4 - 2

Noormarkun urheilutalo

TAPPIOTON kausi P17 Futsal-Ykkönen sarjassa!

Kauden viimeinen futsalturnaus edessä. Hieman oli lähtijöiden kesken säätöä, loukkaantumisia, menoja, päällekkäisiä pelejä, puuttuvia kenkiä, vastuuvalmentajan oma peli ja paljon WhatsApp-viestejä. No niistä selvitään kuten aina kaikista pienistä haasteista.

Pojille tavoitteeksi annettiin ei vähempää kuin voitto molemmista peleistä, tai no ainakin tasapelit ja saada kausi päätökseen ilman yhtään häviötä sarjassa! Vastuuvalmentaja Tepon sanoin tappioton kausi olisi huima teko!

Ensimmäisenä vastaan tuli LiePa, pojat pystyivät pelaamaan peruspeliä ja maalinteon aloitti Reko 8 minuutin kohdalla, ensimmäisellä jaksolla myös Albin ja Akram onnistuivat ujuttamaan pallon verkkoon.

Toisella jaksolla Titus, Akram ja Sroosh tykittivät maalit. Hyvin pelattiin myös puolustuspäässä ja Rinorin työtä helpotti Joel P, Reko ja Ronnie. Lopputulos 7-1 ÅIFK:lle. Pelissä futsaluransa avannut Sukke käsitteli futsalpalloa ensimmäistä kertaa kuin vanha tekijä. Ronnie mukana ekaa kertaa vuoteen ja kyllähän ne kaikki säännöt ja niksit palautuivat hyvin muistin syövereistä. Vakiopelaajat Dren, Jon, Sebastian, Ali ja Joel F. sekä muutaman kerran mukana olleet Aron, John ja Simon jäivät jännittämään ottelutuloksia kotiin.

Toisessa pelissä vähän aprikoitiin miten käy, kun heti seuraavan pelin perään vastaan tuli futsalin maajoukkue-ehdokkaita vilisevä, hyvin levännyt TPK. Alun TPK aloittikin väkevästi ja peli olikin jo 16 minuutin kohdalla 2-0 TPK:lle. ÅIFK:n pojat päättivät, Srooshin sanoin ”no hätä tää hoidetaan”. Lisäksi valmennusvastuun saaneet Tom ja Jyrki tekivät pari muutosta pelipaikkoihin, tulosta syntyi heti. Ensin tykitti Akram ja 2 minuutin kuluttua Reko, taas Akram ja vielä 15 sekuntia ennen loppua Sroosh. Pojat olivat varmoja pelissään, ei paineita mistään, nautittiin pelistä, muistettiin puolustus, hyökättiin, kun oikea hetki koitti ja tietysti viimeisenä lukkona meillä oli aina vireessä ollut Rinor, sarjan paras maalivahti! Pillin vihellys ja taululla lukemat 4-2 ÅIFK:lle!

Aika jätkiä olette! Onnittelut pojat ja kiitos kaikille futsalsarjaan osallistuneille pelaajille, te teitte sen! Tappioton kausi oli ihan huippu!

Lisänä vielä kaikkien lohkojen maalitilaston 3. sijaan ylsi Dren ja jaetulle 6. sijalle kiri Reko. Oman lohkon TOP 10 maalipörssin voitti Dren ja Reko kolmas. Lisää ÅIFK poikia löytyy sijoilta 4. Jon, 7. Sroosh ja 10. Akram. Hienoa pojat ja ylävitonen lähtee teille kaikille!

Tästä on hyvä jatkaa jalkapalloa, kohta alkavaa P17 Kakkonen sarjaa!

4 - 2

TPK
(0-1)
0'MaaliAutere Leo
16'MaaliAdow Abdullahi Yusuf
22'MaaliSouri Akram
24'MaaliHuttunen Reko
27'MaaliSouri Akram
29'MaaliAlimi Sroosh