P20 (2002-2004) A, P20 SM-karsinta

Pöxyt - ÅIFK   0 - 2

Laaksolahti TN

Pöxyt-ÅIFK

Tänään pojat olivat hereillä pelin alusta lähtien. Maali tuli sinnikkään taistelun jälkeen, Johannes nousi hyvin, keskitti pallon Juliukselle ja kakkospalloon pääsi Sroosh. Tauolle mentiin 1-0 johdossa.

Toisen jakson alku oli vaikea, lisäksi rae- ja lumisade oli jäätävää ja sakeaa. Välillä peli keskeytettiin ja putsattiin viivat näkyviin. Pojat pitivät pintansa, kelistä huolimatta. Lopussa Jon vapautti Tituksen läpiajoon, Titus malttoi harhauttaa maalivahdin ja pallo maalissa 2-0 meille. Loppu oli puolustustaistelua. Kaikilta tänään venymistä ja onnistumisia, hienoa pojat ! Tänään paras pelaaja Shroos, sinnikäs taistelija.

Vastuuvalmentaja Aki Anttosen kommentti pelistä: Meillä oli kolmas vieraspeli putkeen ja tämän päivän teemana oli vastuun kantaminen omasta tekemisestä ja saada peliin vahva tunnetila päälle heti alusta. Siihen valmennus joutui tänään alkulämmössä tekemään töitä, jotta varmasti ollaan hereillä, kun peli alkaa. Tässä onnistuttiin ja vaikka vastustaja olikin molempien puoliaikojen alussa vaarallisempi, oli peli meillä kontrollissa. Ensimmäisellä puoliajalla meillä oli useampikin maalintekopaikka ja ansaitusti pääsimmekin johdossa tauolle. Peliin tuli tänään useampikin lisähaaste, yksi oli kova tuuli koko pelin ajan, toinen toisella puoliajalla tullut lumisade ja kolmas kun jouduimme alivoimalle viimeiseksi 20 minuutiksi.

Kaikesta selvittiin ja alivoimallakaan meillä ei tullut sen suurempaa paniikkia vaan usko voittoon ja omaan tekemiseen oli kovalla tasolla. Mahdollisuudet tässä sarjassa on edelleen vaikka mihin, työnteon tulee jatkua kovana ja usko omaan tekemiseen vahvana. Nyt pieni Pääsiäistauko tulee hyvään saumaan ja toinen kierros voi alkaa.

Pöxyt

0 - 2

(0-1)
41'MaaliAlimi Sroosh
41'MaalisyöttöLångbacka Julius
87'MaaliMuranen Titus
87'MaalisyöttöTerrnava Jon