7
TOU
14.00
P20 (2002-2004) A, P20 SM-karsinta

TPS - ÅIFK   2 - 0

Kupittaa 5 TN

ÅIFK-TPS

Vastuuvalmentaja Aki Anttosen kommentti pelistä: Tämän päivän pelissä meillä oli haasteena sairastapaukset ja saimme juuri ja juuri riittävän määrän pelaajia, kun saimme täydennystä B-junnuista. Lisäksi pelin alussa tuli vielä lisää terveyshuolia.

Itse peli saatiin toteutettua lähes täydellisesti sen suhteen, mitä tänään oli otettavissa. Ihan loppuun asti emme kestäneet ja lopussa vielä vastustaja sai kaunisteltua loppunumerot. Game plan tänään oli pelata tiivisti 4-4-2 puolustusmuodostelmalla ja siinä saimme vastustajan yllätettyä ja he turhautuvatkin, koska odottivat varmasti meiltä korkeaa prässiä. Tänään meillä ei yksinkertaisesti ollut siihen mahdollisuutta. Pojat toteuttivat pelisuunnitelmaa hienosti ja saimme vastahyökkäyksillä muutaman maukkaan tilanteenkin. Maalin teon vaikeus on ollut meille tässä sarjassa iso haaste, vaikka sitä olemme viime aikoina kovasti harjoitelleetkin.

TPS sai maalinsa tehtyä pelin 77 minuutilla, kun yksinkertaisesti meillä ei enää jalkoja riittänyt ja pääsivät murtautumaan keskustan kautta ihan ok kombinaatiolla.

Sarja jatkuu seuraavaksi toisella paikallisvastustajalla ja siinä on meidän kannaltamme kovat panokset. Nyt vaan äijät kondikseen ja painetaan samalla tavalla kuin ensimmäisessä kohtaamisessa, niin kaikki on mahdollista!

Tilastot
TPS

2 - 0

(0-0)
77'MaaliBerglund Axel
87'MaaliMwamba Mwamba

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista