P20 (2002-2004) A, P20 SM-karsinta

ÅIFK - GrIFK  0 - 2

Kupittaa 5 TN

ÅIFK-GrIFK

Vastuuvalmentajan Aki Anttosen kommetti pelistä: Kupittaan tuuliviirillä taas kerran peli ja olosuhteet olivat molemmille haastavat tuulen takia. Pelasimme vastatuuleen erittäin laadukkaan ensimmäisen puoliajan ja taktiikkamme onnistui lähes täydellisesti paitsi, että olimme puoliajalla 0 – 2 tappiolla. Pystyimme murtamaan vastustajan prässin todella helposti ja saimme luotua erilaisilla kombinaatioilla vaarallisia hyökkäyksiä. Meillä oli 4 todella hyvää maalipaikkaa, mutta pieni laatu viimeistelyssä puuttui ja vastustajan maalivahti oli hyvä. Grani ei päässyt kuin yksittäisiin vastahyökkäyksiin ja kulmien jälkitilanteista tuli molemmat maalit.

Puoliajalla painotimme myötätuulen tuomaa etua ja nostamme prässitasoa. Valitettavasti tämä jäi tällä kertaa pukukoppiin ja emme saaneet puoliajan alussa peliä samalla tavalla kontrolliin ja vastustaja oli siinä parempi. Pelin edetessä pääsimme taas mukaan, mutta emme olleet enää niin vaarallisia, tekemistämme leimasi liian kova kiire ja myötätuulen myötä pallot karkailivat. Meidän olisi pitänyt paremmin pystyä kymppialueelta hakea murtautumisia.

Matka jatkuu ja saamme nyt hieman pidemmän valmistautumisen seuraavaan peliin.

Juliuksen malli pallonhallinnasta:

Huolto paikalla

Kuvat Sanni Saine

0 - 2

GrIFK
(0-2)
14'MaaliLanki Tommi
43'MaaliRuokokoski Reko