P20 (2002-2004) A, P20 SM-karsinta

IFK Mariehamn YJ - ÅIFK   2 - 1

Wiklöf Holding Arena TN

IFK Marienhamn - ÅIFK

Kaikki selvisivät uuteen laivaan, vaikka pientä pelkoa oli ilmassa perjantain abijuhlien takia. Laivalla bingon päävoitto jäi saamatta, mutta Reko voitti lohdutuspalkintona karkkia. Eikä tullut voittoa myöskään jalkapallopelistä, vaikka se niin lähellä taas olikin. Sairastelujen ja loukkaantumisten takia vaihtopelaajia oli tällä kertaa vähän. Ekan jakson heräämisen jälkeen kaikki pelasivat hyvin. Jon onnistui rankkarin jälkeisessä kakkospallossa ja tänään ehdottomasti pelin kunkku oli keskikentän väsymätön uurastaja Julius Långbacka.

Vastuuvalmentaja Aki Anttosen kommentti pelistä; Pelisuunnitelmamme oli tänään laskea prässilinjaa ja ottaa kollektiivisesti vastaan IFK Marienhamn. Tässä emme avauspuolikkaalla onnistuneet ja vastustaja vyörytti kovaa alusta alkaen ja vajaa vartin pelaamisen jälkeen olimme 2-0 häviöllä. Puoliajalla käytiin läpi, mikä ero on prässilinjan laskemisella ja sillä että ei prässätä lainkaan ja ollaan näennäisesti lähellä reagoimatta tilanteisiin.

Nostimme prässiä toiselle puoliajalle ja rupesimme iskemään oikeasti vastustajaan kiinni. Tämä toimi ja olimme selkeästi parempi porukka kentällä kuin vastustaja. Kirimme ei ihan riittänyt tällä kertaa, mutta pelin jälkeen oli pelaajia kiitettävä erinomaisesta puoliajasta.

Tämän joukkueen haaste tuntuu olevan pelien alut, pelaajien pitäisi vaatia toisiltaan enemmän ja kantaa vastuu omasta tontistaan. Tässä on valmennukselle mietittävää.

Ensi viikolla peli Espoossa.

Tilastot
IFK Mariehamn YJ

2 - 1

(2-0)
5'MaaliHagström Elia
11'MaaliLouhema Samuli
64'MaaliTerrnava Jon