26
HEL
14.15
P20 (2002-2004) A, P20 SM-karsinta

FC Inter - ÅIFK   4 - 2

Energia Areena TN

FC Inter-ÅIFK

Aurinkoinen ja rauhallinen keväinen pelipäivä Kupittaalla!

Vastuuvalmentaja Aki Anttosen kommentit pelistä; Kauden parhaalla pelillä ei palkintoa tullut vaan pisteet matkasi naapuriseuralle. Pelimme alkoi terävästi ja otimme pelin suvereenisti haltuun, vaikka vastustaja olikin kaivanut nimekkäitä pelaajia mukaan. Saimme ahdistettua prässillämme vastustajan kerta toisensa jälkeen menettämään pallon ja pystyimme riistojen jälkeen luomaan hyviä tilanteita. Pelimuotoamme oltiin viikon aikana hiottu kuntoon ja sitä hedelmää saimme itse asiassa koko pelin ajan nauttia.

Pelin jokaisen alueen tulee tässä sarjassa menestyäkseen oltava kunnossa, tänään vastustaja oli erityisen hyvä kulmatilanteissa ja ne koituivatkin meidän kohtaloksemme. Kaikki heidän maalinsa syntyivät niistä ja lisäksi paikkoja oli toiseen mokomaan. Kotiläksyjä tulikin siitä, vaikka hävityn pelin jälkeen ei koskaan voikaan olla tyytyväinen oli pelaamisessa otettu isoja askeleita parempaan suuntaan.

Tästä saimme paljon eväitä seuraavaan peliin ja niin kuin pukukopissa pojille sanoinkin, pelaamme kyllä oikeassa sarjassa. Tämä sarja ei vaan anna mitään ilmaiseksi, kova työ jatkuu.


Kuvat Eveliina Rantanen

Tilastot
FC Inter

4 - 2

(1-1)
31'MaaliTerrnava Jon
34'MaaliBajrami Sead
58'MaaliKurti Dren
65'MaaliVainionpää Joel
73'MaaliBajrami Sead
87'MaaliZeqiri Nebih

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista